Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

21-02-2003 Vernieuwd www.anvr.nl biedt u met één klik uitgebreide informatie Is deze reisonderneming lid van het ANVR? Mag ik nu kosteloos annuleren? Zijn er reisorganisatoren die Kenia als bestemming aanbieden? Kan ik een preferentie aanvragen? Wat doet het ANVR met duurzaam toerisme? Wat betekent het ANVR voor mij als reiziger?

Dit zijn slechts enkele van de honderden vragen die worden beantwoord door de geheel nieuwe website van het ANVR. Zo vindt u als reiziger, journalist, student of belangstellende onder Het ANVR naast algemene informatie ook informatie over wat het ANVR voor u kan betekenen, blijft u met de meest actuele persberichten op de hoogte van het reisnieuws en treft u onder Onderwerpen uitgebreide informatie over schoolvakanties, rapporten, onderzoeken, duurzaam toerisme en nog veel meer.

Onder het kopje Vragen zijn honderden, de meest uiteenlopende, vragen samengebracht. Met één druk op de gewenste knop geeft www.anvr.nl u als consument antwoord op de meest gestelde vragen betreffende u nog te boeken of reeds genoten reis op basis van de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden.

Bent u snel op zoek naar een specifiek onderwerp of informatie ergens op de ANVR website? Typ dan een trefwoord in het zoek scherm en de zoekmachine geeft aan onder welke kopjes de door u gewenste informatie is te vinden.

Wilt u weten of een reisonderneming aangesloten is bij het ANVR, welke bestemmingen worden aangedaan en waar u in uw woonplaats terecht kunt voor een ANVR-reisbureau? Het Ledenoverzicht geeft u hierop alle antwoorden.

Met andere woorden: www.anvr.nl geeft u in één oogopslag alle benodigde informatie. Regelmatig wordt de website aangepast, vernieuwd en verbeterd. Wij wensen u veel gemak, plezier en informatie bij het gebruik van www.anvr.nl.

Deel: ' Vernieuwde website ANVR biedt uitgebreide reisinformatie '


Lees ook