Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-08-10: Vernieuwing asfalt Lozerlaan pag.nr.=7985

Vanaf begin volgende week starten de voorbereidende werkzaamheden voor het vernieuwen van het asfalt aan de Lozerlaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Erasmusweg en de Nieuweweg. Vanaf maandag 20 augustus wordt dit gedeelte geasfalteerd. De asfalteringswerkzaamheden duren tot 2 september. Tijdens deze werkzaamheden wordt doorgaand verkeer aangeraden een andere route te kiezen.
Voorbereidende werkzaamheden
Volgende week starten de voorbereidende werkzaamheden voor het asfalteren. Hiervoor wordt één rijstrook aan beide zijden van de Lozerlaan afgesloten voor het verkeer. Het verkeer zal van deze voorbereiding weinig hinder ondervinden.

Asfaltering
Vanaf maandag 20 augustus vinden de asfalteringswerkzaamheden plaats op de Lozerlaan. Dan wordt begonnen met de rijbaan richting Wateringen. Het verkeer wordt in die fase in twee richtingen over één rijbaan geleid. Op 27 augustus is de rijbaan in de andere richting aan de beurt. Dan wordt het autoverkeer eveneens in twee richtingen over één rijbaan geleid. In verband hiermee kunnen files ontstaan op en rondom de Lozerlaan. Doorgaand autoverkeer wordt daarom aangeraden een andere route te kiezen. De asfalteringswerk-zaamheden duren tot 2 september.

Voor nadere informatie (uitsluitend voor de redactie): Dienst Stadsbeheer, Afdeling Voorlichting, Mirjam de Jong, telefoon 353 6487.

last update: 10 augustus 2001 ;pag.: 7985; auteur: 39 Uw browser ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

Deel: ' Vernieuwing asfalt Lozerlaan Den Haag '
Lees ook