Verrassende lecture in de OBA van der Pek: Zo leer je alles 3x sneller


Amsterdam, 20180122 -- Donderdagmiddag 25 januari om 16:00 wordt er een verassende lecture gegeven in de OBA van der Pek in Amsterdam Noord. De titel van de lecture is “Zo leer je alles 3x sneller?!” naar het Engelstalige boek ‘How to learn anything 3 times faster’ van Florian Rooz.

De lecture word gegeven door de auteur. In de prachtige setting van de nieuwe OBA zal Florian stap voor stap uitleggen hoe hij zijn methodiek, die hij 'Extreem leren’ noemt, bedacht en hoe deze werkt en mensen het zelf kunnen toepassen. Er komen een heleboel prachtige verhalen over zeer bijzondere mensen langs in zijn relaas. Bijvoorbeeld over Laura Dekker en hoe zij op 14 jarige leeftijd haar solo reis rond de wereld begon. Florian legt uit hoe het toch kan dat sommige mensen al op super jonge leetijd dingen voor elkaar krijgen, die de meeste volwassenen zelfs niet zouden aandurven.

De lecture is enorm intressant voor mensen die graag beter/sneller willen leren en ook voor ouders met schoolgaande kinderen en natuurlijk voor studenten! Florian verteld o.a. uitgebreid hoe je veel makkelijker hoge cijfers haalt op school. Rooz is in Nederland niet zo bekend, maar hij is één van de grootste on-line muziekleraren ter wereld (met meer dan 350.000 leerlingen). Daarnaast is hij een veelzijdig ondernemer in de Nederlandse cultuursector. Hij interviewde o.a. allerlei nieuwe bekendheden als: Teus Nobel. Chistian Scott, Celine Cairo en Lorren Rettich jaren voordat ze echt doorbraken. Laura Dekker (het zeilmeisje) schreef over zijn boek “Wat heerlijk om te zien dat er meer mensen zijn die net zo denken als ik”.


Deel: ' Verrassende lecture in de OBA van der Pek Zo leer je alles 3x sneller '
Lees ook