Verrassende voorstellingen in het VAKfestival

In het weekend van 11, 12 en 13 juni wordt een groot aantal voorstellingen gespeeld in het kader van het VAKfestival 1999. Een aantal groepen van de Vrije Akademie Westvest presenteert het resultaat van een jaar repeteren. In Theater de Veste is onder andere te zien de griezelige kindervoorstelling: ROSA EN DE FAMILIE RIP en de muziektheatervoorstelling DAG MONSTER, gebaseerd op het verhaal van
*Belle en het Beest*.
In Filmhuis Lumen zij twee verrassende voorstellingen te zien. HET GEHEIM VAN DELFT en TWENTY FOUR OURS: een combinatie van film, muziek en theater. et Maccus Theater is de muziektheatervoorstelling KASPAR HAUSER te zien: een voorstelling voor en door kinderen over een jongetje dat jarenlang opgesloten heeft gezeten in een toren en de wijde wereld intrekt.

Deze en andere voorstellingen kunt u terugvinden in de VAKfestivalkrant die bij de Vrije Akademie op de Westvest 9 te verkrijgen is, hierin vindt u alle informatie over de voorstellingen. Ook de kaartverkoop is bij de Vrije Akademie, van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Deel: ' Verrassende voorstellingen tijdens VAKfestival in Delft '
Lees ook