VersaTel Telecom

VersaTel kiest voor N=5

Amsterdam, 28 Juni 1999 - VersaTel Telecom International N.V., een snelgroeiende, concurrerende leverancier van telecommunicatie-, data- en Internet diensten in de Benelux brengt haar reclamebelangen voor Nederland en België onder bij het juist opgerichte full-service reclamebureau N=5.

N=5 zal zich zowel bezighouden met corporate als met marketingcommunicatie en zal gaan werken als een full-service bureau met gebruikmaking van een netwerk van onafhankelijke specialisten. Binnen dit netwerk is N=5 eindverantwoordelijk voor de betaalde communicatie van VersaTel. N=5 zal VersaTel om te beginnen gaan ondersteunen bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van het merk.

Stephanie Kiès, Manager Marketing Communications van VersaTel Telecom International: "N=5 is jong, dynamisch en vol ambities. Kenmerken die naadloos passen bij VersaTel. We hebben er alle vertrouwen in dat N=5 ons kan helpen VersaTel nog beter in de markt te zetten als dé aanbieder van multimedia- en telecommunicatie diensten".

Marc Oosterhout, Strategy Director van N=5: "Wij vinden het geweldig dat VersaTel N=5 dit commitment geeft. Het bouwen van een nieuw A-merk is strategisch en creatief één van de mooiste taken. En voor ons een prachtige kans om te bewijzen dat N=5 er staat."

VersaTel Telecom

VersaTel Telecom International N.V. is een snelgroeiende aanbieder op het gebied van data- en telecommunicatie diensten in de Benelux. Het doel van VersaTel is marktleider te worden van multimedia en telecommunicatiediensten in Nederland, België en Luxemburg. VersaTel bouwt momenteel een eigen ultramodern glasvezelnetwerk van ruim 2.400 kilometer waarmee 29 steden in de Benelux met elkaar worden verbonden. Met dit eigen netwerk kan VersaTel breedbandige multimedia- en telecom diensten bieden. VersaTel is in oktober 1995 opgericht en heeft momenteel meer dan 13.500 klanten en 375 medewerkers. De aandeelhouders van VersaTel zijn onder andere NeSBIC, Parisbas Deelnemingen en NPM.

All contents Copyright 1998, 1999, VersaTel Telecom All rights reserved.

Deel: ' VersaTel kiest voor reclamebureau N=5 '
Lees ook