Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

Inkomensplanners Jaardag De Amersfoortse

Voor de tweede keer heeft De Amersfoortse Verzekeringen de Inkomensplanners Jaardag georganiseerd. De dag bestond uit een educatief en een informeel gedeelte. De heer drs. Jos H.J. Brauwers van het Instituut voor Fiscale Kennisoverdracht (IFK) informeerde de aanwezigen over de laatste actuele ontwikkelingen rond de eigen woning. Het informele deel van de jaardag werd gevormd door een zeiltocht vanuit Muiden op de driemaster Elisabeth Smit.

De Inkomensplanners is de formule voor financiële planning van De Amersfoortse. Assurantieadviseurs maken bij De Inkomensplanners gebruik van praktijkgerichte software, de Vermogens Optimaal Planning. Daarnaast volgen ze de Inkomensplanners opleiding en krijgen ze marketingondersteuning.


De Amersfoortse Verzekeringen
Drs. R.J.M. Otten
Directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 24 18

Deel: ' Verslag Inkomensplanners Jaardag De Amersfoortse '
Lees ook