Ingezonden persbericht


Motorrijden voor een goed doel. Op 2 september organiseerde de Stichting Irma-run met veel sucess de inmiddels landelijk welbekende 'Poker-run'. Uitgebreid verslag en fotos zijn te vinden op de website www.irma-run.com.
Deelnemers vertrokken tussen 09 en 12 uur met hun stempelkaart vanuit Big Daddys Roadhouse in Nieuwegein om langs de mooie Lek en Linge route 4 stempels bij 4 verschillende stempelposten op te halen. Veel deelnemers waren bij terugkomst vol lof over de nieuw uitgezette route langs de Lek en de Linge.

Met de 5de stempel die aan het einde van de rit bij Big Daddy's op te halen was maakte iedere deelnemer kans op de beste pokerhand en daarmee een van de mooie prijzen. De eerste prijs voor de beste pokerhand werd dit jaar gesponsord door Chambre d'hôtes te Bellirat (www.bellirat.com), 3 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen in hun hotel in de Auvergne.

De totale opbrengst voor het goede doel van dit jaar was 4700 Euro en deze gingen naar Stichting de Opkikker (www.opkikker.nl). Deze stichting verzorgt verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun families.

Ter herinnering: IRMA staat voor International Riders Memorial Association, maar is in eerste plaats de voornaam van de op 48 jarige leeftijd overleden motorrijdster Irma Jansen. Zij was een vrouw die haar droom (het berijden van een Harley-Davidson) vlak voor haar overlijden nog waar heeft kunnen maken. Haar laatste maanden hebben dan ook zoveel indruk gemaakt op een aantal motorrijdende vrienden dat deze besloten een jaarlijkse herdenkingsrit rit te organiseren ter nagedachtenis aan Irma en andere vroegtijdig overleden motorrijders.


---

Deel: ' Verslag motorrijders IRMA 'Poker-run' '


Lees ook