Vitesse Nieuws


Elke dag verslag van het trainingskamp in Spanje !

Vanaf maandag 18 januari zal op de Vitesse site elke dag een verslag verschijnen van het 8-daagse trainingkamp van de Vitesse selectie in Spanje. Vandaag dag 6.

Vrijdag 22 januari

De wedstrijd tegen Hertha is wederom afgelast wegens de slechte conditie van het veld. Ondanks het verbeterde weer (droog), ligt er toch nog te veel water op het veld. In plaats van de wedstrijd wordt vanaf 11.00 uur een strandtraining belegd.

Morgenochtend 10.30 uur (23 januari) is nu de planning voor de oefenwedstrijd.

Arco Jochemsen is vader geworden van een dochter: de tweede speler (naast Steve Goossen) van de Vitesse selectie binnen een week die vader wordt !
Gisteren heeft Vitesse nog een presentatie gehouden voor een groot aantal met Hertha meegereisde Duitse journalisten. De presentatie stond vooral in het teken van Gelredome; Berlijn heeft namelijk ook plannen voor de bouw van een gelijksoortig stadion, echter wel met een grotere capaciteit (circa 80.000).
Een ander opmerkelijk nieuwtje is dat er 6 februari een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund zal worden gespeeld. De wedstrijd (aanvang 15.30 uur) wordt op een nog nader aan te wijzen amateurveld in de regio gespeeld.

Om 16.00 uur staat vandaag nog een training op het programma.

© 1998 SBV Vitesse, alle rechten voorbehouden, e-mail info@sbv-vitesse.nl.

Deel: ' Verslag trainingskamp Vitesse in Spanje '
Lees ook