Beers Bedrijfsauto

Veel Scania V8-geweld op Truckstarfestival

---

30/07/2002
De Scania V8 en het Truckstarfestival zullen sinds de laatste editie van het truckersfestijn nog nauwer met elkaar verbonden zijn. Op de stand van Scania was onder leiding van maestro Hans Versnel een originele V8-symfonie te beluisteren gespeeld door een Topline 144, een Torpedo 143 en een R164 met maar liefst 580 pk. Maar dat was niet de enige hit! Op de stand werd ook een CD verkocht met daarop enkele originele ongedempte V8 sounds. Onnodig te zeggen dat deze CD zondagochtend al was uitverkocht. Voor iedereen die deze CD niet heeft kunnen bemachtigen, zijn er als pleister op de wonde twee V8-sounds van de CD via deze site te beluisteren.

De V8-symfonie onder leiding van maestro Hans Versnel (klik voor grotere foto)

Met veel concentratie werd de witte Topline beschilderd (klik voor grotere foto)

Maar er was niet alleen vertier voor grote kinderen, ook de kleintjes konden zich op de Scania-stand uitleven; op schildergebied wel te verstaan. Speciaal voor dit Truckstarfestival was een nieuwe Topline trekker geprepareerd die gedurende het gehele festival door ca. 100 kinderen is beschilderd. De kosten hiervoor bedroegen minimaal 1 Euro per kind en kwam geheel ten goede van de CliniClowns. Dit bedrag werd nog aangevuld met opbrengsten van diverse veilingen van allerhande Scania-artikelen; waarvan enkele collectors items. Aan het eind van het evenement kon aan mevr. Bos van de CliniClowns een aanzienlijk bedrag worden overhandigd dat overigens ook nog eens door Beers werd verdubbeld.

Voor de hogere delen werd een hoogwerker ingezet (klik voor grotere foto)

Het wordt al een beetje routine, maar we blijven er toch nog wel heel blij mee: de mooiste truck van Nederland is wederom een Scania. Het is de R164 Topline 580 van Patrick van de Mark uit Beuningen. Van harte gefeliciteerd! Ook felicitaties voor de zes andere Scania-rijders die winnaars werden in hun categorie. In de enige resterende categorie deed overigens geen Scania mee....

Patrick van de Mark uit Beuningen (klik voor grotere foto)

Van Bentum uit Woudenberg (klik voor grotere foto)

Brouwer uit Nieuwegein (klik voor grotere foto)

De Gezonde Apotheek uit Maastricht (klik voor grotere foto)

Serne Transport uit Geldermalsen (klik voor grotere foto) Steenbergen uit Linschoten (klik voor grotere foto)

Peter Delissen uit Nistelrode (klik voor grotere foto)

Deel: ' Verslag veel Scania V8-geweld op Truckstarfestival '
Lees ook