Jos Verstappen Info Page

Teleurgesteld, maar wel racen

(01 september 2001) Zojuist hadden we een zeer teleurgestelde Jos aan de telefoon. "Wat moet ik ervan zeggen? Ik vind het heel jammer dat we niet verder naar voren staan, want dat had zeker gekund. In mijn eerste run heb ik gewoon een tijd gezet waarop ik moest gaan voortborduren. In de laatste run moest het dan gebeuren, maar ik werd geblokkeerd door Irvine. Toen heb ik me laten zakken om toch een klein gaatje naar Irvine te creëren, maar helaas kwam ik aan het einde van die ronde net een paar seconden tekort, waardoor ik helaas net als een van de eersten onder de vlag doorkwam."
Het had ook heel anders kunnen lopen, volgens Jos: "Kijk, Frentzen staat vierde, omdat hij wel net de laatste geplande ronde kon afmaken. Als mij dat was gelukt had ik wellicht ook veel verder naar voren kunnen staan."
Vrijwel direct na de race liet de FIA weten dat alle coureurs morgen aan de race mogen deelnemen. "Het zou een grote ramp zijn geweest als ik er morgen niet bij had mogen zijn met alle fans die naar Spa zijn gekomen. Ik ben heel blij dat ik gewoon mee doe morgen. Bovendien verwacht ik dat het een hele interessante race zal worden, want de weersvoorspellingen geven weer een heel wisselend beeld aan."

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

Zoekwoorden:

Deel: ' Verstappen mag racen ondanks langzame kwalificatie '
Lees ook