Jos Verstappen Info Page

Ondanks geruchten: Jos bij Arrows volgend jaar

(04 oktober 2001) De redactie wordt momenteel overstelpt met mailtjes van fans over de geruchten met betrekking tot coureurs bij het Arrows team. Om eens even wat wind uit de zeilen te nemen van de verspreiders van deze geruchten, onderhielden wij de manager van Jos, Huub Rothengatter over deze kwestie. Jordan zou interesse hebben in Jos, Arrows zou in gesprek zijn met Jean Alesi en Heinz-Harald Frentzen. Wat is momenteel de realiteit?

"Ik ben hooglijk verbaasd over alle publicitaire uitingen in de pers", aldus Huub. "Af en toe heb ik het gevoel dat de pers meer weet dan ik(...). Het is heel simpel: we hebben een getekend contract met Arrows voor volgend jaar en we zien dan ook erg uit naar het volgend seizoen. De technische package zit goed in elkaar. Jos heeft hier erg veel vertrouwen in. Dit jaar moeten we natuurlijk snel vergeten, dat was ronduit teleurstellend. Volgend jaar wordt een veel betere, met een fabrieksmotor van Jaguar en de technische ondersteuning van Ford. En met Niki Lauda aan het roer heb ik er het volste vertrouwen in dat we gelijkwaardig materiaal krijgen, samen met Jaguar. Dus we zien geen enkele reden om ook maar enigszins te twijfelen aan nog een jaar Arrows."

Het is geen publiek geheim dat er in de Formule 1 wereld altijd met iedereen gesproken wordt, contracten of geen contracten. Zijn er dus contacten met Jordan of niet? "Kijk, we praten altijd. En als er concrete interesse is, dan kan praten geen kwaad. Maar wat er momenteel aan verhalen de ronde doet, dat gaat ons niets aan. Waarschijnlijk is de geruchtencarroussel gaan draaien toen het verhaal de wereld in kwam dat Tom Walkinshaw op zoek zou zijn naar een tweede rijder, naast Jos. Maar luister goed: zolang ik geen indicaties danwel geluiden hoor van Walkinshaw dat hij af zou willen van het bestaande, getekende contract voor volgend seizoen, maken wij ons helemaal nergens zorgen over."

Na alle geruchten is het verfrissend om de realiteit weer eens te lezen.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

Deel: ' Verstappen volgend jaar bij Arrows, ondanks geruchten '
Lees ook