Ingezonden persbericht


Jos zondag op circuit Assen

(09 augustus 2001) Zoals reeds eerder gemeld zijn Jos Verstappen en Jurgen van den Goorbergh zondag 12 augustus aanstaande aanwezig bij de Rizla+ Racing Day II op het circuit Assen.

Van den Goorbergh, de nationale trots in de Moto Grand Prix 500, en Jos brengen ongetwijfeld enkele tienduizenden racefans in Assen in vervoering. In tegenstelling tot Jurgen (500cc Proton KR machine) zal Jos op Assen niet rijden in zijn Arrows Formule I bolide. Wel zal Jos een actieve bijdrage leveren aan de Rizla+ Racing Day II en krijgen zijn fans de kans hem persoonlijk te ontmoeten.

Tijdens de Rizla+ Racing Day II maken, naast Jurgen en Jos, meer internationaal erkende topcoureurs hun opwachting. Jos voelt veel voor dit uitstapje: "het gaat een drukke dag worden. Ik ben heel weinig op Assen geweest maar wat ik van het circuit hoor is positief. Het is ook leuk dat ik Jurgen van den Goorbergh daar ontmoet. Die woont ook in Monaco maar we spreken elkaar veel te weinig. Ik heb er zin in! Het belooft een leuke dag te worden."

Fanclubleden hebben gratis toegangskaarten gekregen bij de laatste nieuwsbrief. ©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

Zoekwoorden:

Deel: ' Verstappen zondag met Van den Goorbergh op circuit Assen '
Lees ook