Vertaalbureau L&L verhuisd naar Veenendaal


VEENENDAAL, 20080812 -- Sinds kort is vertaalbureau L&L verhuisd naar Veenendaal. De flinke groei en uitbreiding van de activiteiten van L&L zorgden ervoor dat het vertaalbureau uit zijn jasje groeide op de oude locatie in Bunnik.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de verhuizing zo te laten verlopen dat de klanten er niets van hebben gemerkt in de dienstverlening. Inmiddels is het Te koop-bordje verdwenen, de werkplekken ingericht en heeft L&L het nieuwe kantoorpand in Veenendaal betrokken.

Het nieuwe pand biedt L&L alle ruimte voor verdere groei en uitbreiding van de activiteiten. De kernactiviteiten van L&L zijn en blijven het vertalen en schrijven van promotionele en technische documentatie. Daarnaast wil L&L zich nog meer focussen op het inzetten van de expertise die het bedrijf heeft op het gebied van lokalisatie en documentatie om de dienstverlening aan klanten verder uit te breiden. Bijvoorbeeld door de bestaande documentatie van klanten onder de loep te nemen en te kijken hoe deze kan worden geoptimaliseerd om zo de vertaalkosten te verlagen.

Ook geeft L&L korte, praktische schrijftrainingen voor documentalisten, productmanagers en anderen die beroepsmatig teksten en/of handleidingen schrijven, maar geen tijd kunnen vrijmaken om lange - veelal theoretische - trainingen te volgen.

Directeur Bert Bourgonje: "L&L is een middelgroot vertaal- en tekstbureau. En dat willen we ook blijven. Met ons 18-koppig team van vaste medewerkers hebben wij het ideale formaat: we hebben voldoende capaciteit voor grote opdrachten, maar zijn geen onpersoonlijk en onflexibel bedrijf. We willen dus niet heel veel groter worden, maar we willen wel de mogelijkheid en de ruimte hebben om de dienstverlening aan onze klanten te verbreden. Ons nieuwe pand biedt die mogelijkheid. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen."

Over L&L (Languages & Localization):

L&L is een internationaal tekst- en vertaalbureau met het hoofdkantoor in Veenendaal. Als een van de eerste ISO-gecertificeerde vertaalbureaus biedt L&L organisaties complete begeleiding bij het schrijven en vertalen van technische teksten en software in ruim 35 talen. L&L werkt voor klanten in diverse sectoren bijvoorbeeld de IT, telecommunicatie, auto-industrie, financile dienstverlening, educatie/e-Learning, cartografie en communicatietechnologie voor de scheepvaart.

Voor meer informatie kunt u de website van L&L raadplegen (www.LandL.com).


Deel: ' Vertaalbureau L&L verhuisd naar Veenendaal '
Lees ook