Vertaalbureau Snelvertaler opent Duits hoofdkantoor


Deutsche Grndlichkeit gecombineerd met Hollandse handelsgeest

ALMERE/KEULEN, 20071029 -- Om klanten in Nederland en Duitsland beter te bedienen met vertalingen, opent Snelvertaler.nl een hoofdkantoor in Keulen per 1 November 2007. Het kantoor ondersteunt bedrijven die zich willen richten op buurlanden zonder te beschikken over kennis van culturele verschillen en taal van de doelmarkt.

De enorme toename van de handel met Duitsland en het gebrek aan Duitstalige medewerkers in Nederland zorgen ervoor dat de stroom vertaalwerk gericht op het Oosten blijft toenemen. Maar jaarlijks mislukken vele commercile initiatieven jammerlijk omdat de Nederlandse regels voor (online) marketing worden toegepast op de Duitse markt.

Snelvertaler springt in dit gat en zorgt ervoor dat banners en online advertenties vertaald worden met bescherming tegen culturele misstappen.

--
Om de Duitse expansie verder te begeleiden is mevrouw Yvonne Kraft benoemd tot manager van Schnelluebersetzer.de in Keulen.

Snelvertaler groeit sinds 2001 explosief, naar het Verenigd Koninkrijk, Itali, Duitsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, en Belgi. Recentelijk zijn ook Noorwegen, Finland en Frankrijk toegevoegd aan het werkgebied.
Snelvertaler werkt op regelmatige basis voor meer dan 3000 klanten in 10 landen. Met een netwerk van meer dan 2600 freelancers wereldwijd, is Snelvertaler in staat om alle mogelijke vertalingen te verzorgen, van liefdesbrief tot een handleiding voor een MRI-scanner.
Kern van de dienstverlening is het razendsnel per e-mail verzorgen van vertaalopdrachten in alle talen en op alle vakgebieden. Op deze manier werden tot op heden reeds meer dan negentig miljoen woorden handmatig vertaald.


Deel: ' Vertaalbureau Snelvertaler opent Duits hoofdkantoor '
Lees ook