email: spoelstraj@vertis.nl

realname: Jacob Spoelstra

Vertis levert gratis SAP m.b.v. Oracle

Datum: 17 februari 2000

Vertis introduceert e-process op Semi Proces Seminar in Ede

E-process is de de koppeling van CRM modules aan ERP en SCADA en is daarmee de verticale invulling van Vertis voor de mogelijkheden die e-commerce en e-business biedt aan bedrijven in de semi-procesindustrie. Door de koppeling van CRM modules aan ERP en SCADA kan een via het Internet ingevoerde order worden ingepland en verwerkt in het ERP-systeem, waarna via een SCADA-systeem het productie systeem wordt opgestart.

Op het semi-proces seminar dat op 22 en 23 februari in de Reehorst in Ede wordt gehouden zal Vertis dit in de praktijk demonstreren. Via het Internet kunnen bezoekers een bestelling plaatsen bij Vertis voor een glas versgeperste sinaasappelsap. Op het moment dat zij het seminar bezoeken, wordt de bestelling door Vertis verwerkt en wordt het sinaasappelsap geperst. De via het Internet ingevoerde order wordt ingepland en verwerkt in het ERP-systeem, waarna via een SCADA-systeem een sinaasappelpers wordt opgestart. Hierbij vindt een controle op de voorraden plaats, wordt de order vrijgegeven en worden vervolgens de verbruiken, opbrengsten, hoeveelheden bij-producten en afval geregistreerd. Op deze manier wordt aan de bezoeker aan de hand van een eenvoudig voorbeeld worden geillustreerd wat de mogelijkheden van e-process zijn.

Vanaf 16 februari is het mogelijk om via https://www.vertis.nl sinaasappelsap te bestelling voor een gezonde versnapering op een van de beide dagen op het semi proces Seminar in Ede.

Vertis
Vertis is een system integrator die zich richt op de (semi) procesindustrie, waarbij gebruik wordt gemaakt van Oracle en Internet technologie, EDI, telecommunicatie, en geïntegreerde logistiek. Vanuit de vestigingen in Groningen, Veendam, Hengelo en Wageningen werken zo'n 400 medewerkers.

Deel: ' Vertis introduceert e-process op Semi Proces Seminar in Ede '
Lees ook