Rotterdam Airport


Belangrijke informatie voor passagiers reizend op zaterdag 20 juli as.

Op zaterdag 20 juli aanstaande zal om 11 uur 's morgens het stoffelijk overschot van prof. Dr. W.S.P. Fortuyn per vliegtuig vanaf Rotterdam Airport naar zijn laatste rustplaats in Italië worden gebracht. Verwacht wordt dat de genoemde gebeurtenis een ruime publieke belangstelling met zich mee zal brengen.
Om uw reis via Rotterdam Airport ook op deze dag soepel te laten verlopen informeren en adviseren wij met betrekking tot het bovenstaande als volgt:


* Wanneer uw vlucht 's ochtends vertrekt - en met name aan het eind van de ochtend - raden wij u aan rekening te houden met te verwachten drukte op de wegen, maar ook op de luchthaven zelf. De incheckbalie is vanaf 2,5 uur voor het vertrek van uw vlucht geopend.


* Vanzelfsprekend worden alle passagiers met een voor die dag geldig vliegticket te allen tijde tot het luchthaventerrein en gebouw toegelaten. Wij vragen uw begrip voor het feit dat 'afhalers' - indien vanwege drukte noodzakelijk - door de Koninklijke Marechaussee of een daartoe aangewezen beveiligingsbedrijf gevraagd zal worden de naam van de af te halen persoon of personen te noemen ; deze zal in dat geval vergeleken worden met de passagierslijsten. Laat daarom uw vluchtnummer bij thuisblijvers achter. Dit vluchtnummer vindt u in uw ticket.
Afhalers kunnen de auto parkeren op het parkeerterrein P2 Kort, dat direct voor het luchthavengebouw is gelegen.


* Grand café/restaurant Horizon en het bijbehorende panoramaterras op de tussenetage van het luchthavengebouw zullen niet toegankelijk zijn. Vertrekkende passagiers wordt aangeraden direct bij aankomst op de luchthaven in te checken.
Het Centre Court Airport Restaurant, dat u na de veiligheidscontrole in de vertrekhal vindt, is gewoon geopend. Dit restaurant is toegankelijk voor passagiers met een geldige instapkaart.


* Mocht u nadere inlichtingen wensen dan kunt u contact opnemen met de informatiebalie van Rotterdam Airport BV. Onze informatrice is dagelijks bereikbaar van 07.30 uur 's morgens tot 23.00 uur 's avonds via telefoonnummer 010-4463444.

Voor eventueel te ervaren ongemak beiden wij u onze welgemeende excuses aan.

Wij wensen u een prettige reis, een aangenaam verblijf en een behouden thuiskomst toe.

Directie Rotterdam Airport BV

Deel: ' Vertrek stoffelijk overschot Pim Fortuyn naar laatste rustplaats '
Lees ook