Gemeente Den Haag

2001-10-05: Vervanging riool in Duinstraat, Westduinweg en Zeesluisweg

Maandag 15 oktober start de dienst Stadsbeheer met werkzaamheden aan de riolering in de Duinstraat, de Westduinweg en de Zeesluisweg. De werkzaamheden duren tot en met april 2002. Wie meer wil weten over de werkzaamheden is welkom op de inloopavond. Deze wordt gehouden op vrijdag 12 oktober 2001, van 19.30 tot 21.30 uur, in het stadsdeelkantoor Scheveningen, Scheveningseweg 303.

Fase 1

De werkzaamheden aan de riolering in de Duinstraat, de Westduinweg en de Zeesluisweg zijn in twee fasen geknipt. In de eerste fase wordt gestart met de vervanging van het riool in de Zeesluisweg en de Westduinweg. Deze werkzaamheden zullen tot en met februari 2002 duren. Tijdens de werkzaamheden kan verkeer gebruik blijven maken van de Zeesluisweg en de Westduinweg. Per rijrichting blijft één rijstrook beschikbaar.

Fase 2

De tweede fase start begin januari in de Duinstraat en duurt tot en met april 2002. Tussen de Prins Willemstraat en de Westduinweg worden damwanden aangebracht en wordt de huidige riolering vervangen. Tijdens de werkzaamheden in de Duinstraat is de rijrichting vanaf de Scheveningseweg/Prins Willemstraat naar de Westduinweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Frankenslag, de Frederik Hendriklaan, de Statenlaan en de Westduinweg. Borden geven dit aan.

5 oktober 2001

last update: 5 oktober 2001 ;pag.: 8780; auteur: 77

Zoekwoorden:

Deel: ' Vervanging riool in Haagse straten '
Lees ook