Verwol complete interieur realisatie winnaar 2015 projectafbouwbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

DELFT, 20150714 -- Verwol complete interieur realisatie is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de projectafbouwbranche. Volgens de Nominatiecommissie heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van projectafbouw en interieurrealisatie, met een zeer sterke positionering. ‘Veel van wat Verwol doet is puur maatwerk, en dan komt het vooral op de vakkundigheid van het personeel aan, in combinatie met een gedegen voorbereiding.’

Verwol complete interieur realisatie staat al sinds 1976 midden in de dynamische wereld van de interieurbouw. Het bedrijf is marktleider in Nederland op het gebied van innoveren, engineren, produceren en realiseren van systeemwanden, systeemplafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Verwol een partner die actief meedenkt met haar klanten om voor hen de mooiste en kwalitatief beste interieuroplossingen te bewerkstelligen. ‘Het bedrijf biedt alle gangbare wanden en plafonds en benodigdheden op het gebied van interieurrealisatie en heeft op dat gebied inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Sterke focus op innovatie

Verwol onderscheidt zich door haar schaalgrootte (een zeer moderne fabriek van 12.000 m2) en haar werkwijze, en is zich altijd bewust van haar kerncompetenties, volgens de jury. ‘Niet voor niets heeft Verwol meegewerkt aan tal van spraakmakende projecten, zoals de Markthal en het Centraal Station in Rotterdam en de kantoorruimtes van Bol.com en Unilever. Verwol durft te ontwikkelen en kenmerkt zich door een sterke focus op innovatie in een snel ontwikkelende bouwwereld, en door een intensieve samenwerking met klanten en toeleveranciers. De onderneming wordt gedragen door enthousiaste medewerkers, een bevlogen management en zeer tevreden opdrachtgevers. Visie, missie, ambities en strategie, in feite klopt het bij Verwol allemaal. Zij is dan ook de terechte branchewinnaar’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.verwol.nl

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Verwol complete interieur realisatie winnaar 2015 projectafbouwbranche '
Lees ook