Verzekeraar verstrekt installateurs veiligheidsschoenen


Sterkin en CZ tekenen overeenkomst ziektekostenverzekering

Rectificatie: geen veiligheidsschoenen maar tegoedbon

HEEMSTEDE, 20091123 -- Om de kans op ongevallen te verkleinen en ter promotie van een nieuw contract ziektekostenverzekering krijgen deelnemende werknemers van Sterkin erkende bedrijven momenteel een gratis tegoedbon van 50 euro ter besteding aan veiligheidsschoenen. Dit is onlangs overeengekomen tussen Sterkin en zorgverzekeraar CZ.

Sterkin, uitvoerder van de erkenningsregelingen voor inmiddels 7500 gas, water en elektrotechnische installatiebedrijven is bij monde van Tom Lammerts van mening dat kwaliteit en veiligheid ook naar de werknemers dient uit te stralen.

Tom Lammerts: "Als bewaker van de kwaliteit van binneninstallaties hebben we het over de veiligheid bij de mensen thuis voor zover het gas, water en elektra betreft. Wij willen zeker in deze dagen dit veiligheidsaspect onderstrepen. Dat begint, wat ons betreft, bij de installateurs zelf. Wij zochten een manier om dit bij onze leden uit te dragen en denken dat we daar met het verstrekken van veiligheidsschoenen aan de nieuwe verzekerden prima in zijn geslaagd.

Sterkin


Deel: ' Verzekeraar verstrekt installateurs tegoedbon veiligheidsschoenen '
Lees ook