Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Omzet eerste halfjaar 2002 439% hoger dan in 2001

VERZEKERINGSSITE BOEKT WINST VAN 105.000 EURO

De Verzekeringssite, www.verzekeringssite.nl , heeft een uitstekend eerste halfjaar achter de rug. Door een spectaculaire stijging van het aantal bezoekers groeide de omzet in het eerste halfjaar van 2002 met meer dan 439% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst voor vennootschapsbelasting bedroeg 105.000. Voor zover bekend is de Verzekeringssite de enige professionele vergelijkingssite van financiële producten die winstgevend is.

Omzetgroei

De omzet is vooral gestegen door de stijging van het aantal bezoekers (visits) tot gemiddeld meer dan 2.000 per dag. De Verzekeringssite is daarmee de op twee na grootste financiële vergelijkingssite in Nederland. De stijging is zowel het resultaat van een autonome groei door grotere naamsbekendheid, alsmede door nieuwe samenwerkingsverbanden met internetportalen. De Verzekeringssite werkt o.a. samen met de volgende sites: Startpagina, MSN, 12move, AutoWeek, Autotrader, HetNet.

Verzekeringssite

De Verzekeringssite maakt het kiezen van verzekeringen makkelijker door bijna alle verzekeraars te vergelijken. De Verzekeringssite is onafhankelijk, heeft geen banden met verzekeraars en sluit zelf geen verzekeringen. In een vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond kreeg de Verzekeringssite de hoogste beoordeling: goed/zeer goed. Veel direct writers en ongeveer 150 tussenpersonen werken met de Verzekeringssite samen. De Verzekeringssite krijgt haar inkomsten uit het doorsturen van offerte-aanvragen. De Verzekeringssite is volledig eigendom van en gefinancierd door de oprichters Jeroen en Erik Hordijk en Ilse de Ligt.

Deel: ' Verzekeringssite boekt winst van 105.000 euro '
Lees ook