Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Verzending Kranten.com e-mail nieuwsbrieven ondergebracht bij Veritate Company Volume van meer dan 30 miljoen e-mails!

Amsterdam, 21 mei 2002. Kranten.com, uitgever van de bekende 'Daily Update' en 'Beleggersmail', heeft Veritate Company ingeschakeld voor de hosting en verzending van deze dagelijkse e-zines. Het totaal volume bedraagt circa 30 miljoen e-mails op jaarbasis. Veritate Company draagt daarnaast zorg voor het structureel uitbouwen en verrijken van de abonnee database en de in -en uitschrijvingen op de e-zines. Belangrijkste motieven bij de keuze voor Veritate zijn de goede prijskwaliteit verhouding en de expertise van Veritate op het terrein van e-mail publishing met haar eigen Sapenda.com edities. De autoriteit van Veritate op het gebied van e-mail publishing en e-mail marketing wordt met deze samenwerking verder verstevigd.

Kranten.com heeft circa 100.000 actieve abonnees. Na het winnen van de rechtszaak met uitgeverij PCM over het genereren van deeplinks is kranten.com in hoog tempo uitgegroeid tot een van de grootste databases van e-mail adressen in Nederland. De dienst is inmiddels uitgebreid met een Belgische variant en het beursinformatie e-zine Beleggersmail. Onlangs startte Kranten.com met het uitvoeren van zogenaamde 'Partnermailings' waarbij adverteerders tegen betaling een commerciële boodschap kunnen sturen aan een of meer van de 18 gedefinieerde doelgroepprofielen.

Veritate Company is het gespecialiseerde software & consultancy bedrijf voor e-mail marketing, e-mail e-publishing en e-crm. Naast de ASP software VeritateMail (uitgaande mail) en VeritateCRM (geautomatiseerde afhandeling van inkomende mail) levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, content mediation en list services. Tot de klanten van Veritate behoren gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties. Onder het label Sapenda.com publiceert en exploiteert Veritate e-zines en e-mail nieuwsbrieven waarmee zij mediabureaus en bekende adverteerders bedient.

Deel: ' Verzending Kranten.com e-mail nieuwsbrieven ondergebracht bij Verita.. '
Lees ook