PERSBERICHT

Datum :

Van : Darling Market
Afzender : Marketing, Reclame en PR
telefoon 070-3194902
fax 070-3989651

Indien u niet het bovengenoemde aantal pagina's ontvangt of als het faxbericht andere gebreken vertoont, gelieve telefonisch contact op te nemen.

Eerste grootschalige beautybeurs voor consument in het weekend van 29 en 30 mei

Innerlijke en uiterlijke verzorging staat centraal tijdens Total Beauty '99

Alles op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging staat centraal tijdens Total Beauty '99, de eerste grootschalige beautybeurs voor de consument in het weekend van 29 en 30 mei. De organisatie van dit wervelende evenement is in handen van een aantal grote namen: Wella, Kappersacademie Hair Point, de Bergman Kliniek, Instituut Total Beauty Look en Darling Expo. Bezoekers van Total Beauty '99 maken tevens kans op een gratis schoonheidsoperatie t.w.v. fl. 5000,- of een cruise t.w.v. fl. 4000,-.

De onderwerpen van Total Beauty '99 variëren van make-up en haarverzorging tot cosmetische behandelingen en chirurgie. Maar ook zonnebanken, bubbelbaden en sauna's komen aan bod. Beide beursdagen bieden een spetterend beauty-programma! Zo verzorgen Wella en Kappersacademie Hairpoint haarshows, is er een body-art show en wordt de laatste mode en lingerie getoond. Op zowel zaterdag en zondag ondergaan een aantal beursbezoekers, geworven door het weekblad Vriendin, een ware metamorfose.

Total Beauty '99 zal vooral een interactief karakter hebben. Naast informatiestands zullen er talrijke demonstraties en behandelingen zijn waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Tijdens de metamorfose-wedstrijd neemt een compleet team van vakspecialisten (visagist, stilist, kapper en nagelstyliste) acht kandidaten onder handen. Het resultaat wordt beoordeeld door een deskundige jury met daarin Roberto Dresia (visagist, stylist en fotograaf, bekend van Veronica) en Coos de Joode (kapper en visagist, bekend van Wella shows).

Daarnaast zijn er, tijdens Total Beauty '99, diverse workshops en lezingen over, onder meer, Dode Zee-produkten, voeding en voedingssupplementen, acne, borstimplantaties, cosmetische chirurgie en laser haarbehandelingen. Uiteraard ontbreekt het entertainment in dit laatste weekend van mei niet. Soundmixwinnaar 'Seal' zorgt immers voor een spectaculair optreden. Op zondag 30 mei wordt tevens de tweede vooronde van het Nederlands Kampioenschap Aerobics voor Demoteams gehouden.

De beurs is zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur . Entree bedraagt 12,50 gulden. Dit is inclusief toegang tot het Winkel- en Horecaplaza en kinderspeelstad Darling Kids. Darling Market bevindt zich aan Volmerlaan 12, Rijswijk. Auto: A4, afrit 10 (Plaspoelpolder). Openbaar Vervoer: 10 minuten lopen vanaf station Rijswijk of HTM-tramlijn 17 vanaf Den Haag CS of HS. Voor meer info over deze beurs: Mw. Abendanon, tel. 070-319 49 02.

Deel: ' Verzorging centraal tijdens Total Beauty '99 '
Lees ook