VEV ELEKTROTECHN.VAKONDERWIJS

VEV relaties verkennen elektronische snelweg

P E R S B E R I C H T

VEV relaties verkennen elektronische snelweg

Op 5 en 12 maart jl. organiseerde VEV Elektrotechnisch Vakonderwijs een bijzondere bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. Vertegenwoordigers van VEV-leerbedrijven kwamen bijeen in Media Plaza, hét demonstratiecentrum voor de elektronische snelweg. VEV die zelf actief bezig is op het gebied van Internet wilde op deze manier haar relaties nader kennis laten maken met Internet en hen wijzen op de voordelen die dit nieuwe medium kan opleveren voor elektrotechnische bedrijven.

Media Plaza is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en toont de mogelijkheden van de elektronische snelweg aan de hand van actuele toepassingen. Aandacht wordt besteed aan de betekenis van Internet, Extranet en Intranet voor bedrijven in de diverse branches in Nederland.

Speciaal voor VEV maakte Media Plaza een analyse van de elektrotechnische branche. In samenwerking met VEV werden de belangrijkste bedrijfsprocessen bepaald en werd de invloed van Internet op deze processen zichtbaar gemaakt.
Behalve de visie van VEV op het gebruik van Internet en de infrastructurele kant van dit medium werd een maatwerkpresentatie gegeven. De inventarisatie van toepassingen op de elektronische snelweg binnen de elektrotechnische bedrijfstak maakte het beeld voor de gasten compleet.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties overweegt VEV in het najaar nog een aantal kennismakingsdagen bij Media Plaza te organiseren.

Deel: ' VEV relaties verkennen elektronische snelweg '
Lees ook