Ingezonden persbericht

Persbericht

Victor Dake nieuwe Managing Director Neopost BV

Almere, 17 februari 2003 -- Victor Dake (43) is onlangs aangesteld als Managing Director van Neopost BV - Nederlandse dochteronderneming van Europees marktleider op het gebied van post- en documentverwerking Neopost SA. Dake heeft ruim 15 jaar ervaring in IT en sales / marketing. Voor zijn indiensttreding bij Neopost was hij directeur sales / marketing bij computergroothandel Info'Products.

Voor Neopost is het binnenhalen van Victor Dake een logische stap. Neopost is een niche bedrijf dat innovatief en vooruitstrevend opereert op het gebied van totale postkamerinrichting. De toekomst is gericht op het vervangen van mechanische machines door NetSetâ"¢-machines. Naast het feit dat de markt vraagt om een betere infrastructuur en informatievoorziening, zijn er ook ontwikkelingen die vanuit de Franse moederorganisatie leiden tot steeds meer geavanceerde apparatuur. Neopost heeft de productie van zowel couverteermachines als frankeermachines in eigen beheer. Dit vertaalt zich naar korte lijnen en een optimale servicemogelijkheid.

Dakes nieuwe functie bij Neopost BV heeft veel raakvlakken met zijn vorige functies in de IT en sales / marketing. "Het is een persoonlijke uitdaging om samen met onze technische en sales-specialisten te streven naar een nog sterkere marktpositie. Op dit moment is Neopost al marktleider in couverteermachines, maar ik verwacht dat we op korte termijn onze marktpositie kunnen verstevigen door het feit dat Neopost gecertificeerd NetSetâ"¢ leverancier is. De nauwe samenwerking met TPG Post stelt ons derhalve in staat om een ijzersterke positie te verwerven op de markt," aldus Dake.

Voor de nabije toekomst verwacht Dake geen grote veranderingen in de markt voor documentverwerking: "Het gaat op dit moment vooral om het leveren van meer toegevoegde waarde voor je klanten. Dit betekent een goede after sales en customer service."

Neopost BV - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere
Telefoon: 0800 - NEOPOST (6367678)
e-mail: informatie@neopost.nl

Over Neopost BV
Neopost BV - dochtermaatschappij van de beursgenoteerde Franse organisatie Neopost SA - is een Nederlandse handelsonderneming met als doelstelling het leveren van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. Tevens biedt de organisatie haar klanten optimale technische ondersteuning voor alle Neopost-producten. Neopost BV heeft haar hoofdkantoor in Almere.

Voor redactionele informatie en/of fotografie:
Ref: Pb0103
Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 366 3034, fax: 055 - 360 2661, e-mail:prinflux@cs.com

Deel: ' Victor Dake nieuwe Managing Director Neopost BV '
Lees ook