Ingezonden persbericht

Victory Outreach: "God verandert verslaafden en veelplegers"

Victory Outreach Rehab Conferentie 9 - 13 augustus 2004

AMSTERDAM, 20047-26 -- Van 9 tot en met 13 augustus 2004 zal de Victory Outreach Rehab Conferentie plaatsvinden in het Victory Outreach-auditorium aan de H.J.E. Wenckebachweg 117 in Amsterdam. Op het programma staan nationale en internationale sprekers waaronder Sonny Arguinzoni, een ex-drugsverslaafde en oprichter van Victory Outreach Internationaal. Er worden zo'n 700 bezoekers per dag verwacht waarvan het merendeel ex-drugsverslaafden, -criminelen en -prostituees. God heeft hun levens veranderd.


De conferentie start op maandag 9 augustus om 19.00 uur. Elke dag is er een ochtendsessie van 9.00 tot 12.00 uur en een avondsessie vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis (collecte).

Victory Outreach is een christelijke organisatie die uitreikt naar mensen aan de onderkant van de samenleving in de binnensteden van de wereld. Sinds de oprichting in 1967 is het werk gestaag gegroeid. Momenteel is Victory Outreach met haar kerken en herstelhuizen ("Homes") gevestigd in honderden steden over de hele wereld in 24 landen, van Mexico en Nederland tot de Filippijnen.

Victory Outreach werkt in de eerste plaats niet op professionele basis maar vanuit een persoonlijke betrokkenheid. Deze is gebaseerd op ons geloof in de wederopstanding van Jezus Christus en in de God die gebroken levens volledig kan herstellen. Het is duidelijk dat onze aanpak een waardevolle aanvulling is op het bestaande hulpaanbod. Honderden verslaafden hebben door de jaren heen ons herstelprogramma gevolgd. Meer informatie over Victory Outreach Internationaal kunt u vinden op victoryoutreach.org

Deel: ' Victory Outreach conferentie - God verandert verslaafden en veelpleg.. '
Lees ook