Ingezonden persbericht


Persbericht

Vier de lente en kom naar de Naar Buitenmarkt!

De lente komt steeds dichterbij en dan wil iedereen nog maar een ding: Naar Buiten! Daarom organiseert Staatsbosbeheer op zondag 20 maart bij zeven bezoekerscentra door heel Nederland een Naar Buitenmarkt. De Naar Buitenmarkt is de aftrap van de lente en laat zien wat er het komende seizoen te doen is in de natuur bij Staatsbosbeheer.

De Naar Buitenmarkt is gratis en wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. Het programma verschilt per locatie. Zo kunnen bezoekers in de Schoorlse Duinen het hoogste duin van Nederland beklimmen. Gezinnen met kinderen kunnen in De Meinweg, De Weerribben en de Sallandse Heuvelrug een route lopen over het Dierenvriendjespad. Kinderen kunnen in De Weerribben, Veluwe-Noord en De Meinweg nestkastjes bouwen voor vogels. Op verschillende plekken kun je broodjes bakken of knutselen en soms is er een theatervoorstelling.

Ook voor volwassenen zijn er tal van activiteiten. Zoals diverse wandelroutes met of zonder boswachter, demonstraties en er zijn diverse tentoonstellingen te bezichtigen.

Een compleet overzicht van de locaties van de Naar Buitenmarkt met de verschillende activiteiten is te vinden op www.staatsbosbeheer.nl/naarbuitenmarkt.

////////////////////////////////////

Deel: ' Vier de lente en kom naar de Naar Buitenmarkt '






Lees ook