politie twente

persberichten politie twente 14 mei 2010

vier lichamen aangetroffen in woning

enschede

in een woning aan de utrechtlaan in enschede werden donderdagavond 13 mei kort na 23.00 uur vier lichamen aangetroffen. het betreft een 9-jarige jongen, twee vrouwen van 18- en 35 jaar en een 33- jarige man. alle vier bleken te zijn overleden. het kind is vermoedelijk de zoon van de 35-jarige vrouw. de beide vrouwen zijn vermoedelijk zussen van elkaar.

donderdagavond 13 mei werd omstreeks 23.00 uur gemeld dat er geschoten zou zijn in een woning aan de utrechtlaan in enschede. bij aankomst van de politie trof deze het kind, de twee vrouwen en de man aan. een gemeentearts constateerde dat de slachtoffers waren overleden. de man is mogelijk de dader. de politie heeft een vuurwapen in de woning aangetroffen. de man en de 35-jarige vrouw waren bekenden van elkaar. er waren ook nog twee andere vrouwen en twee kinderen in de woning aanwezig tijdens het incident. deze zijn opgevangen en gehoord door de politie en hen is slachtofferhulp aangeboden.

verder onderzoek, waaronder buurtonderzoek, zal duidelijkheid moeten geven over de toedracht van het incident. de politie verwacht in de loop van vrijdag 14 mei meer informatie te kunnen geven.

Deel: ' Vier lichamen aangetroffen in woning in Enschede '


Lees ook