Vierde FD Gazellen Award voor 4Kids


4Kids behoort tot snelst groeiende bedrijven in Overijssel

HEINO, 20121121 -- Heino, 21 november 2012. Gisteren nam 4Kids voor de vierde maal op rij een FD Gazellen Award in ontvangst. Om FD gazelle te worden moet een bedrijf drie jaar lang minstens 20% groeien en winstgevend zijn. De FD Gazellen Award is een initiatief van het Financieele Dagblad en wordt jaarlijks uitgereikt.

Tegen de stroom in groeien

In de afgelopen drie jaar realiseerde 4Kids een groei van 42%. In een periode waarin de sector het moeilijk heeft, blijft 4Kids vooruitgang boeken en groeien. Volgens Sebastiaan Dekkers van 4Kids is de groei vooral mogelijk door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. "Onze klantgerichte houding en een goede begeleiding tegen lage kosten zijn aspecten die onze klanten erg waarderen".

4Kids in 2013

Dekkers heeft als doel te blijven groeien in 2013, zowel in kwaliteit als kwantiteit: “Door de bezuinigingen zal iedereen in 2013 meer geld moeten betalen voor kinderopvang. Voor gastouderopvang blijven gezinnen echter minder betalen dan voor het kinderdagverblijf of de BSO. Het verschil is zelfs nog groter dan in 2012. Gezinnen die overstappen, kunnen dus fors besparen. Sommige gezinnen besparen wel 4000 euro netto per jaar! Bovendien gaan we in 2013 nog betere opvang en begeleiding bieden, onder andere door onze gastouders verder te scholen.”

Over 4Kids

4Kids is een jonge en snel groeiende kinderopvangorganisatie. In zeven jaar tijd is 4Kids uitgegroeid tot leidend landelijk werkend gastouderbureau. 4Kids werkt met ervaren bemiddelaars in iedere regio. Bij het bedrijf werken 1.700 gastouders die verantwoordelijk zijn voor de opvang van ruim 4.300 kinderen. Als toonaangevende organisatie in de kinderopvang verzorgt 4Kids een snelle bemiddeling op maat voor ouders en gastouders die professionele kinderopvang met veel persoonlijke aandacht in een kleinschalige omgeving zoeken of willen aanbieden. Een uitdagende omgeving met veel persoonlijke aandacht voor het kind waar het zich echt thuis voelt, is de belangrijkste voorwaarde voor de optimale ontwikkeling van een kind. Meer informatie vindt u op www.4Kids.nl


Deel: ' Vierde FD Gazellen Award voor 4Kids '


Lees ook