Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

VIGNETTE INTRODUCEERT NIEUWE STANDAARD IN PRIJSSTELLING VAN ZAKELIJKE APPLICATIES

nieuwe prijsstrategie brengt meer helderheid in de markt

Amsterdam, 19 september 2001 - Vignette (Nasdaq: VIGN), toonaangevend leverancier van content management applicaties, introduceert een nieuw wereldwijd prijsmodel voor de licenties van al haar applicaties, waaronder de nieuwe Vignette(r) V6 software en Vignette's applicatiepakketten, zoals de Vignette(r) Enterprise Application Portal.

Vignette's nieuwe prijsmodel maakt het eenvoudiger voor bedrijven om te berekenen welke kosten gemoeid zijn met implementaties van verschillende groottes. Bedrijven kunnen hun aankoopbeslissingen zo beter funderen en een betere ROI behalen. De vereenvoudigde prijsstructuur biedt ook mogelijkheden voorbedrijven die voorheen niet naar dergelijke uitgebreide en geavanceerde technologie keken.

Vignette's nieuwe prijsmodel is niet gebaseerd op de gebruikelijke dingen als: aantal transacties, page views, gebruikers of named processor (verschillende prijzen voor processors van verschillende merken en types). Over het algemeen heeft iedere Vignette applicatie nu een standaard, gepubliceerde prijs, en is er een schaal voor iedere extra processor (ongeacht merk of type) waarop de applicatie zal draaien. Dit is een drastische nieuwe koers die het eenvoudiger maakt voor klanten om beslissingen te maken en het levert bovendien grotere functionaliteit tegen lagere kosten

Mark Gilbert, research director content management bij Gartner: "Het steeds betaalbaarder worden van applicaties is één van de belangrijkste trends die Gartner ziet in de markt voor web content management. Deze ontwikkeling opent de markt voor veel meer kopers dan vroeger."

Vignette(r) Content Suite V6 is te koop vanaf ongeveer 256.800 euro in kant-en-klare oplossingen voor kleine tot middelgrote portalen of internetapplicaties. De prijsstelling voor Vignette V6 en de Vignette applicatiepakketten bestaat uit een basisprijs met een schaal voor iedere extra processor.

"Vignette heeft goed geluisterd naar wat er speelt in de markt en publiceert daarom gestandaardiseerde applicatieprijzen," aldus Thomas E. Hogan, president en chief operating officer bij Vignette. "Wij willen het aankoopproces vereenvoudigen, en onze klanten en prospects helpen bij het evalueren van de waarde van onze producten. We ondersteunen ze verder bij het snel en kosteneffectief implementeren van onze software waardoor zij een snellere return on investment realiseren."

Het nieuwe prijsmodel geldt voor alle verkrijgbare Vignette producten, waaronder Vignette V6 en de recent uitgebrachte Vignette(r) Enterprise Application Portal, Vignette(r) Financial Advisor Suite en de Vignette(r) Merchant Suite.

Meer informatie over Vignette's geïntegreerde content management applicaties kan gevonden worden op http://www.vignette.com.

Vignette Corp.

Deel: ' Vignette standaard van prijsstelling zakelijke applicaties '
Lees ook