Ingezonden persbericht

Aan de redactie:

Vignette, leverancier van content management applicaties, introduceert de nieuwe versie van haar V6 Multisite Content Manager (VMCM), een applicatie waarmee meerdere sites en portalen ingezet en beheerd kunnen worden.

Het grote voordeel van VMCM is het feit dat (delen van) content en sites eenvoudig hergebruikt kunnen worden, wat grote efficiënties met zich meebrengt. De analysemogelijkheden zijn ook sterk verbeterd, waardoor content nog beter afgestemd kan worden op de bezoekers van de sites. Meer informatie vindt u in onderstaand persbericht.

Jonathan Benbow, director product marketing EMEA bij Vignette, kan een verdere toelichting geven op dit nieuws. Als u met hem wilt spreken, kunt u contact opnemen met Applied Communications.

Met vriendelijke groet,

Ezra van Tiel
Account Executive
Applied Communications
t: +31 20 531 3738
f: +31 20 531 3701
e: ezra@appliedcom.com
www.appliedcom.com

---
Member of WhiteOaks International
Amsterdam - Barcelona - London - Madrid - Milan - Munich - Paris - San Francisco

---

- PERSBERICHT -

VIGNETTE VERBETERT V6 MULTISITE CONTENT MANAGER
snellere inzetbaarheid van meerdere websites en portalen; lagere total cost of ownership

Amsterdam, 12 juni 2002 - Vignette Corp. (Nasdaq: VIGN) introduceert vandaag de nieuwe versie van haar Vignette V6 Multisite Content Manager (VMCM). VMCM is een veelomvattende content management applicatie waarmee snel meerdere webinitiatieven ingezet, beheerd en geïntegreerd kunnen worden. Dit kunnen zowel bedrijfsportalen voor werknemers, partners en klanten zijn, als e-commerce applicaties.

De nieuwe versie van VMCM bevat ingebouwde analyse- en rapportagemogelijkheden waarmee bedrijven effectiever content kunnen afstemmen op specifieke gebruikers van een site of portaal. Bedrijven kunnen gebruik maken van vooraf gedefinieerde rapporten waarin te zien is hoe sitebezoekers de content gebruiken. VMCM blijft flexibel en past zich aan aan veranderende omstandigheden en informatie. Hierdoor blijft de content voortdurend effectief en relevant voor de gebruiker. Andere verbeteringen zijn een omgeving voor het creëren, testen en inzetten van websites, nieuwe zoekmogelijkheden, uitgebreide opties voor organisatie van content, en naadloze processen voor installatie en configuratie.

"We gebruiken verschillende portalen in onze organisatie. We hebben VMCM gekozen om onze investeringen in content management beter te gebruiken en om de kosten van het zelf bouwen van applicaties te verminderen," legt Jeff Dailey uit, vice president van PacifiCare's Accelerated Development Center (ADC). "We implementeren momenteel de nieuwe versie van VMCM op onze speciale sites voor tand- en oogheelkunde. Met VMCM's kant en klare functionaliteit en rapportagemogelijkheden kunnen we snel nieuwe initiatieven lanceren en een beter begrip krijgen van hoe de content in onze organisatie wordt gebruikt."

VMCM vereenvoudigt het proces van het creëren en onderhouden van meerdere websites en portalen met gedeelde content. Het garandeert de kwaliteit, het consequente gebruik en de nauwkeurigheid van de content. VMCM's gecentraliseerde content management mogelijkheden zorgen ervoor dat redundantie van content op verschillende sites en de daarmee samenhangende kosten verminderd worden. Het stelt gebruikers in staat om de productie en presentatie van content te controleren in een geautomatiseerd en geïntegreerd proces. En gebruikers kunnen snel nieuwe sites creëren die kenmerken van bestaande sites gebruiken, zoals look en feel, kleurschema's, structuur en contentcomponenten.

AMR Research, Inc., een strategisch technologie-adviesbureau, heeft VMCM in maart 2002 geëvalueerd in het rapport "The Portal Framework: The New Battle for the Enterprise Desktop." AMR kwam tot de volgende conclusie: "Vignette wint onze beoordeling van functionaliteit omdat het content management opneemt in het portaalraamwerk. Het kan het portaal taken laten uitvoeren, zoals wereldwijde content syndicatie en workflow, die weinig andere producten evenaren. En Multisite Content Manager is ook één van de leidende producten in ieder ander aspect van het portaalraamwerk."

"Vignette heeft VMCM verbeterd om de total cost of ownership te verlagen en het gebruiksgemak te vergroten," aldus Stuart Curzon, Vignette's sales director voor Noord-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "De interfaces zijn vereenvoudigd overeenkomstig de gebruikerservaring, zodat het eenvoudiger is om informatie toe te voegen of te updaten. En met de mogelijkheid om content te personaliseren door analyse en presentatie kunnen bedrijven meer omzet genereren uit hun online interactie met klanten."

De verbeteringen aan VMCM zorgen voor snellere implementatie en voor sneller profiteren van de resultaten. Met VMCM hebben bedrijven een lagere total cost of ownership omdat zij bestaande content, kanalen en sites meerdere malen kunnen inzetten en hergebruiken. De nieuwe versie van VMCM is per direct beschikbaar.

Vignette Corp.
Vignette is marktleider op het gebied van content management applicaties. Vignette's applicaties worden door succesvolle organisaties over de hele wereld gebruikt om online klantenrelaties te onderhouden, met partners te werken en met werknemers te communiceren. Vignette combineert content management applicaties met applicaties voor integratie en analyse. Hierdoor kunnen bedrijven daar waar nodig gepersonaliseerde informatie leveren, kunnen online systemen met bedrijfssystemen worden geïntegreerd, en kan er real-time analyse gemaakt worden van online klantengedrag. Vignette heeft wereldwijd meer dan 1.400 klanten. In Nederland zijn onder andere JobsRepublic, Freeler, Postbank en Planet Internet klant bij Vignette. Vignette's hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas. Daarnaast zijn er kantoren in Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Nederland

Deel: ' Vignette verbetert V6 Multisite Content Manager '
Lees ook