Vijf nieuwe compartimenten bij de BBL

17 mei 1999

Inzake beleggingen komt het er vooral op aan goed geïnformeerd te zijn. Het is belangrijk de markten van nabij te volgen om te kunnen inspelen op interessante mogelijkheden. Daarom stelt de BBL, als promotor, u voor te leggen in de compartimenten van de volgende beveks


Euro Stoxx 50 met een dynamische bescherming

BBL Dynamic Continuous Click Europe 1. Via dat vernieuwende compartiment profiteer u van de ontwikkeling van de Europese referentie-index, de Euro Stoxx 50, die onder meer Royal Dutch, L'Oréal en ABN AMRO omvat. Het beginkapitaal geniet een bescherming van minstens 90 % aangepast aan de hausse op grond van het beursverloop.

Financiële gezondheid

BBL Dynamic Health Care Fix laat u genieten van de groei van een actief beheerde aandelenkorf samengesteld uit vennootschappen uit de verzorgings- en gezondheidssector zoals Merck, Bristol Myers, Eli Lilly, Glaxo Wellcome... Uw beginkapitaal is beveiligd (excl. kosten) op de eindvervaldatum van het compartiment, 30 april 2009. Initiële inventariswaarde (van 17 mei tot en met 18 juni) : 250 Euro. Europese telecommunicatie

BBL (L) Invest European Telecom belegt in aandelen van vennootschappen die actief zijn in de telecommunicatiesector : British Telecom, Deutsche Telekom, Nokia, Ericsson, Telefonica... Moet er nog zand zijn?

Groeibedrijven

BBL Invest Belgian Small Caps belegt in aandelen van vennootschappen met een kleine tot middelgrote beurskapitalisatie. U haalt voordeel uit de ontwikkeling van een korf van aandelen waaronder Ackermans, Electrafina, Mobistar, CNP, Real Software, IBA,...

Scandinavische kwaliteit

BBL Renta Fund NOK belegt in Noorse staatsobligaties. De waarde daarvan zou positief moetent worden beïnvloed door een toekomstige daling van het renteverschil met de tarieven van de Eurozone.

Raadpleeg alvorens in te schrijven de uitgifteprospectus. Die u vindt samen met het jongste jaarverslag van de beveks in alle kantoren van de BBL, die de financiële dienst van de beveks verzorgt.

Voor meer info over deze compartimenten of over het bestaande gamma kunt u contact opnemen met uw BBL-kantoor. U kunt ook terecht op het gratis nummer van BBL Beleggingsinfo (0800 99920 in België, 00 32 2 481 33 10 in het buitenland) van maandag tot zaterdag van 7 tot 22 uur.

Onthoud tot slot nog dat BBL Dynamic Convertibles World, dat belegt in converteerbare obligaties overal ter wereld, u voortaan ook de mogelijkheid biedt in te schrijven op kapitalisatie-aandelen en niet langer enkel op uitkeringsaandelen.

Deel: ' Vijf nieuwe compartimenten bij de BBL '
Lees ook