Horses of the DutchDe vijftiende editie van het CH Sleen...
Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli staat Sleen weer in het teken van de paardensport. Tijdens de vijftiende editie van het CH Sleen zijn de nationale springpaarden terug in het programma en dat nog wel op twee dagen. Daarnaast staan ook de landelijke ruiters uit de regio en ver daarbuiten weer volop in de schijnwerpers. In totaal zijn er gedurende de drie dagen 2250 starts.

Het is de organisatie opnieuw gelukt een zeer veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig programma samen te stellen, geheel passend in de visie en reputatie van het CH Sleen. Met het programmeren van twee dagen nationale springsport neemt het bestuur van de organiserende stichting een voor het noorden unieke stap. Er worden rubrieken verreden in het 1.30, het 1.35 en het 1.40. Tot de deelnemers behoren onder andere Edwin Klokman, Wiljan Laarakkers, Leon Thijssen, Hanneke Mol, Robert Vos en de regionale toppers als Albert Zoer, Hester Klompmaker, Jur Vrieling en de gebroeders Weite en Job Oldenziel.

Ook de landelijke springruiters mogen rekenen op een meer dan volwaardig programma, met onder andere een selectiewedstrijd in het kader van de KNF Nissan Challenge. Dit is een competitie voor ZZ-combinaties, waarvan de finale wordt verreden tijdens Jumping Amsterdam. Er hebben zich 30 deelnemers aangemeld.

De dressuurliefhebbers komen in Sleen eveneens volop aan hun trekken. Voor de Z2-combinaties is er een wedstrijd in het kader van de Amev/Hippo Dressuur Cup 2001. Ook deze wedstrijdreeks zal de finale in Amsterdam beleven. De belangstelling blijkt enorm. In de twee banen komen in totaal 60 combinaties in actie, een voor het noorden ongekend groot aantal. Verder wordt er een kür op muziek verreden.

Het programma wordt gecompleteerd door ponyrubrieken, een Bixie-rubriek voor de jongste kinderen en natuurlijk de bekende sportieve en gezellige sfeer op het terrein van het paardensportcentrum van de familie Moorlag. De toegang is net als andere jaren natuurlijk gratis.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

Zoekwoorden:

Deel: ' Vijftiende editie van springruiterswedstrijd CH Sleen '
Lees ook