Vinden.NL zorgt ervoor dat je altijd de kortste weg vindt.

Vinden.NL heeft een nieuwe dienst die je op de goede weg houdt. En dat bedoelen we letterlijk. Vind Route is een online routeplanner die uiterst gemakkelijk is. Je vult de postcode in van je vertrekpunt en de postcode van waar je naar toe wilt. Vind Route zoekt voor jou dan de kortste route naar je bestemming.

Gebruiksgemak

De route die Vind Route voor je heeft uitgezocht wordt duidelijk getoond. Om te beginnen krijg je een kaartje te zien waarop de gehele route te zien is. Maar er is meer. Je krijgt ook direct te zien wat de afstand is en hoelang je er ongeveer over gaat doen. Onder het kaartje krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je moet rijden. Daarbij wordt zelfs medegedeeld wanneer je moet voorsorteren.

Maar wat Vind Route echt gemakkelijk maakt in het gebruik is het laatste kaartje. Daarop staat je bestemming uitvergroot getoond zodat je de laatste (kilo)meters niet hoeft te zoeken maar duidelijk de weg kunt vinden met alle hoofd- en zijwegen. Natuurlijk is het gebruik van Vind Route geheel gratis.

Surf naar www.vinden.nl om Vind Route te proberen. (klik links in de navigatie bar op 'Vind Route')

Met vriendelijke groet,
Het Vinden.NL Team

Vinden.NL - Maakt Internet Compleet


Julianastraat 28, 7461DC Rijssen, Nederland
Tel. +31 (0)548-542034 / Fax. +31 (0)548-542024
Website: http://www.vinden.nl / Email: info@vinden.nl

Deel: ' Vinden.NL komt met routeplanner op eigen site '
Lees ook