VipHolidays tekent contract met American Express


ENSCHEDE, 20071012 -- Bij het boeken van een villa bij VipHolidays is het mogelijk op diverse wijzen te betalen. Nu VipHolidays een contract heeft getekend met 's werelds grootste creditcard-company behoort deze inmiddels ook tot de betaalmogelijkheden. En dat niet alleen, de samenwerking brengt vele leuke extra's met zich mee. Sparen voor dubbele KLM Award Miles, kortingen op villa's of een fles champagne bij aankomst, alles wordt in het werk gesteld om de klant extra te verwennen.

Met het VipHolidays assortiment kunnen klanten een keuze maken uit ruim 500 exclusieve villa's veelal met een priv-zwembad in de kustgebieden van Spanje, Portugal, Griekenland, Bonaire, Aruba Cape Town en nog meer zonbestemmingen. Is er behoefte aan absolute luxe en comfort, dan beschikt VipHolidays over topvilla's in Marbella, Bonaire, Cape Town, Palm Island - Dubai of op n van Europa's meest gerenommeerde golfbanen in de Portugese Algarve. Ook voor grotere groepen en Business Incentives biedt VipHolidays fantastische en exclusieve accommodaties.

Nu de samenwerking met American Express een feit is, wordt het betalen van een boeking niet alleen voor VipHolidays een stuk eenvoudiger, maar ook voor de klant. Daarnaast brengt het voor de klant tevens aantrekkelijke voordelen met zich mee. Met een American Express Kaart is de klant altijd zeker van de beste service. Standaard zijn er dan een aantal basisverzekeringen bij inbegrepen, waaronder Verzekerd Kopen en een Reisongevallenverzekering. De American Express Kaarten zijn 100% veilig in gebruik zonder eigen risico bij fraude als gevolg van diefstal of verlies. American Express Kaarthouders kunnen zich daarnaast inschrijven voor exclusieve aanvullende verzekeringen. Met deze verzekeringen, die in samenwerking met ACE Insurance N.V. speciaal voor American Express Kaarthouders zijn ontwikkeld, kan de klant zich verzekeren tegen bijvoorbeeld de diverse gevolgen van een ongeval.

Voor meer informatie of het aanvragen van een American Express-kaart, kunt u terecht op de website van VipHolidays www.VipHolidays.nl of op de site van American Express www.AmericanExpress.nl.


Journalisten kunnen voor meer informatie of beeldmateriaal contact opnemen met:
Nicole Roorda
Marketing & PR
Tel: +31 (0) 6 11 95 64 44
Nicole@VipHolidays.nl
VipHolidays
Boddenkampstraat 4
7415 AZ Enschede
Tel.: +31 (0) 53 436 78 53

Deel: ' VipHolidays tekent contract met American Express '
Lees ook