Visit Finland: The Dudesons hebben de echte Kerstman ontmoet

HELSINKI--(BUSINESS WIRE)-- 20101124 --

Iedereen weet wie de kerstman is, maar hoeveel mensen kennen de echte Kerstman? Jukka en Jarppi van The Dudesons brachten de Kerstman een bezoekje op de noordpoolcirkel in Finland om iedereen kennis te laten maken met de echte Kerstman en de ware geest van Kerstmis te verspreiden.

Bekijk de video

Download de video

Download de persafbeelding

Op de noordpoolcirkel in Noord-Finland, waar het hele jaar door de magische sfeer van Kerstmis heerst, woont de Kerstman. Hij is wellicht de meest bekende figuur op aarde: jaarlijks krijgt hij meer dan 700 000 brieven met wensen van mensen uit 200 landen wereldwijd. Toen Jukka en Jarppi van de welbekende stunt- en schelmengroep The Dudesons een bezoekje brachten aan de Kerstman, vertelde hij hen wat hij wil voor Kerstmis.

“Eerst en vooral is Kerstmis de tijd bij uitstek om wat trager te gaan leven, om voor elkaar te zorgen en goede dingen te doen”, zei de Kerstman. “Om mensen ertoe aan te zetten echt na te denken over de ware geest van Kerstmis, zou ik iedereen willen uitdagen me een wens te sturen die de echte geest van Kerstmis weerspiegelt.”

The Dudesons overtuigden de Kerstman ervan dat ze het voorbije jaar allemaal heel flink zijn geweest en dat ze willen meewerken aan een opdracht om de wereld de echte Kerstman te leren kennen. De Kerstman op zijn beurt beloofde dat hij de persoon met de meest authentieke wens zal belonen door hem uit te nodigen naar Santa Claus Village in Finland.

Doe je wens op www.visitfinland.com/santa vóór 10 januari 2011.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Visit Finland
Minna Myyrinmaa
minna.myyrinmaa@visitfinland.com

+358 (0)10 6058 260.

Deel: ' Visit Finland The Dudesons hebben de echte Kerstman ontmoet '


Lees ook