Verdien meer met uw passie voor grafisch ontwerp


Vistaprint reikt prijzen uit voor het beste ontwerp voor Visitekaartjes en T-shirts

VENLO, 20100812 -- Vistaprint N.V. (Nasdaq: VPRT), gevestigd in Nederland en aanbieder van persoonlijk drukwerk en marketing services op maat voor consumenten en kleine bedrijven introduceert de Vistaprint Design Challenge. Iedereen in Nederland of andere delen van de wereld die zich bezig houdt met grafisch ontwerp kan deelnemen aan deze Challenge en kan een geldbedrag winnen voor het ontwerpen van een visitekaartje of T-shirt dat Vistaprint als winnaar uitkiest.

Deelnemers die een ontwerp insturen dat uitgekozen wordt om op de website van Vistaprint gebruikt te worden, ontvangen een bedrag van $250 voor het ontwerpen van een visitekaartje en $150 voor het ontwerpen van een T-shirt. De ontwerpen die op de website verschijnen zullen aan het einde van de Design Challenge nogmaals in aanmerking komen voor het winnen van grotere geldbedragen.

"Er zijn zoveel grafische ontwerpers met fantastische ideen" aldus Jennifer Hood, senior manager van de afdeling Content Strategy. "We bieden deze ontwerpers graag een financile compensatie of prijs aan voor het delen van hun werk met Vistaprint. En op deze manier kunnen we onze klanten tevreden stellen door hen meer ontwerpen van hoge kwaliteit aan te bieden. Bovendien zullen de grafische ontwerpers die deelnemen aan de Design Challenge hier ongetwijfeld zelf ook voordeel van hebben."

Het deelnemen aan de Design Challenge kan in een paar simpele stappen. Deelnemers maken eerst zelf een ontwerp met het programma van hun voorkeur en kunnen dit vervolgens uploaden op www.vistaprint.com/designchallenge en daar gebruik maken van de Vistaprint Studio om aanpasbare tekstvelden toe te voegen.
Alle inzendingen aan de Vistaprint Design Challenge zullen beoordeeld worden door het Design Challenge Team. Deelnemers ontvangen per e-mail bericht of hun ontwerp geselecteerd of afgewezen is. De voorwaarden voor de Vistaprint Design Challenge zijn beschikbaar op bit.ly/bfcbMJ. Inzendingen kunnen tot 4 oktober 2010 worden ingestuurd.

Naast de financile vergoeding komen alle inzendingen ook in aanmerking voor het winnen van een geldbedrag van $20,000. Op bit.ly/bfcbMJ is een lijst beschikbaar met alle categorien en prijzen.

Vistaprint biedt een ruim scala aan producten en services voor consumenten en kleine bedrijven. Het productaanbod bevat drukwerk van topkwaliteit voor een lage prijs, waaronder postkaarten, adresstickers, visitekaartjes en promotiemateriaal zoals petjes, T-shirts maar ook marketing services zoals websites en e-mailmarketing.

Vistaprint


Deel: ' Vistaprint Design Challenge voor ontwerp Visitekaartjes en T-shirts '
Lees ook