Vistaprint opent nieuwe vestiging in Berlijn


Online printgigant breidt Design, Sales en Service capaciteiten uit met nieuw kantoor in Berlijn

VENLO, NEDERLAND, 20100517 -- Vistaprint N.V. (Nasdaq: VPRT), aanbieder van persoonlijk drukwerk en marketing service op maat voor consumenten en kleine bedrijven, opent vandaag een nieuw kantoor in het Duitse Berlijn. De nieuwe vestiging richt zich op Design, Sales en Service (DSS) en stelt Vistaprint in staat haar wereldwijde klantenservice uit breiden door klanten hulp te bieden in het Nederlands en Duits en de Scandinavische en Oost-Europese talen. Het nieuwe kantoor zal zich richten op het bieden van telefonische en online ondersteuning aan de belangrijkste Europese markten.

"Berlijn is een ideale locatie voor een meertalig contact- en ontwerpcentrum dat steun zal bieden aan diverse Europese markten", aldus Matthias Heinig, General Manager van Vistaprint's DSS kantoor in Berlijn. "Wij vinden dat deze locatie ons in staat stelt wereldwijd toptalent aan te trekken en onze klantenservice voor belangrijke markten uit te breiden. De werknemers in het nieuwe centrum zullen klanten gaan helpen bij het ontwerpen van hun op maat bedrukte producten en online services."

Naast de nieuwe vestiging in Berlijn beschikt Vistaprint over Design, Sales en Service centra in Montego Bay, Jamaica en in Tunis, Tunesi en wereldwijd hebben meer dan 450 werknemers een DSS functie. Vistaprint bedient per jaar 8 miljoen klanten in 120 landen via 23 gelokaliseerde websites. Europa behoort tot momenteel tot Vistaprint's snelst groeiende markt.

"De uitbreiding van Vistaprint in Europa behoorde altijd al tot de groeiplannen van het bedrijf en we zullen de komende tijd door blijven gaan met het doen van gerichte investeringen wereldwijd", zegt Janet Holian, President van Vistaprint Europa. "We zijn ervan overtuigd dat het DSS kantoor in Berlijn er voor zal zorgen dat we onze klanten effectievere en efficintere service kunnen bieden. Met dit nieuwe kantoor laten we zien dat we zeer toegewijd zijn aan onze klanten in Nederland en Duitsland en de Scandinavische en Oost-Europese landen en hun behoefte aan drukwerk en online services voor een klein bedrijf of voor hun persoonlijke gebruik."

Het Vistaprint kantoor in Berlijn heeft momenteel meer dan 50 werknemers in dienst met de ambitie om dit aantal met de tijd uit te breiden.

Vistaprint biedt klanten kwaliteit en gemak door producten te leveren waar ze van op aan kunnen. Het productaanbod bevat bedrukte producten van topkwaliteit voor een lage prijs waaronder visitekaartjes, postkaarten, adresstickers en uitnodigingen; promotiemateriaal waaronder petjes, T-shirts en marketing services zoals websites, copy writing, e-mailmarketing, ontwerpservices en postkaart mailings. Het bestellen bij Vistaprint is simpel; klanten kunnen 24 uur per dag online ontwerpen en bestellen met een enkele muisklik. De meeste producten kunnen bovendien binnen drie dagen worden geleverd.

Over Vistaprint

Vistaprint N.V. (Nasdaq:VPRT) biedt jaarlijks meer dan 8 miljoen kleine bedrijven en consumenten de kans om indruk te maken tegen de beste prijs. Met een uniek business model dat wordt ondersteund door een geavanceerde bedrijfseigen technologie, productiefaciliteit en direct marketing expertise biedt Vistaprint een zeer divers productaanbod voor zowel thuis als op kantoor. De opties variren van visitekaartjes, folders en websites tot uitnodigingen, dankkaarten, kalenders en meer. Actief op de wereldmarkt bedient Vistaprint meer dan 120 landen via 23 lokale websites en biedt werkgelegenheid aan meer dan 1950 mensen. Vistaprint's brede productaanbod en services zijn gemakkelijk 24 uur per dag online bereikbaar via www.vistaprint.nl.

Vistaprint N.V.


Deel: ' Vistaprint opent nieuwe vestiging in Berlijn '
Lees ook