Visual Paradigm 12.0, de beste tool voor enterprise architectuur


Nieuwe vormgeving Visual Paradigm 12, meer gebruiksgemak en productiviteit

RIJSWIJK, 20150108 -- Visual Paradigm, leverancier van software voor BPM en Enterprise Architectuur, heeft versie 12 van haar modelleringstool Visual Paradigm vrijgegeven. Naast vele verbeteringen in de software is het meest opvallend bij deze release de geheel nieuwe vormgeving die niet alleen een veel rustiger beeld realiseert, maar ook de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Vormgeving Visual Paradigm 12
Vanaf versie 12 biedt Visual Paradigm de mogelijkheid om over te stappen naar een meer ‘flat design’ die Visual Paradigm Sleek UI noemt. De soms wat drukke interface van Visual Paradigm wordt dan zeer strak en overzichtelijk. De keuze voor de nieuwe interface is echter optioneel.

Bij de nieuwe vormgeving is de beschikbare modelleringsruimte enorm toegenomen. Daarnaast is het in nieuwe vormgeving makkelijker om verschillende componenten binnen uw project te verbinden en terug te vinden. Ook bestaat nu de mogelijk om snel naar gekoppelde objecten te navigeren en kan er zelfs een overzicht van diagrammen binnen een project weergegeven worden.

Visual Paradigm 12 vernieuwingen
Naast de Sleek UI biedt Visual Paradigm 12 nog een aantal belangrijke vernieuwingen:

User Stories
User Stories kunnen nu voorzien worden van tags. Dit maakt navigeren eenvoudiger en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld taken over het projectteam te verdelen.

De User Stories krijgen nu een meer centrale positie in het ontwerp proces. In versie 12 van Visual Paradigm is het niet alleen eenvoudig om diagrammen te relateren aan een User Story, ook het koppelen van externe resources, zoals url´s, afbeeldingen of documenten, is nu mogelijk.

Story Boards
Ook nieuw in Visual Paradimg 12 zijn de storyboards. Verzamelingen van User Stories die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld wireframes van verschillende platformen. De story boards creëren een bijzonder overzichtelijke flow van het ontwerpproces.

In- en Outflow modelleren
Een veel gevraagde functionaliteit komt in Visual Paradigm 12 beschikbaar. Het was al mogelijk om diagrammen aan elkaar te relateren, maar het is nu ook mogelijk om deze relaties zichtbaar te maken. Op deze manier kunnen modellen gelaagd opgezet worden wat de toegankelijkheid en bruikbaarheid aanzienlijk verbetert.

Beschikbaarheid en upgrades
Visual Paradigm 12 is per direct beschikbaar. Alle geregistreerde gebruikers met een abonnement (subscription license) of een onderhoudscontract kunnen de nieuwe versie direct downloaden.

Als u nu een licentie aanschaft, dan krijgt u automatisch versie 12 en bent u helemaal bij de tijd. Wilt u meer informatie over Visual Paradigm en de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Intermedio Information Technology. Distributeur van Visual Paradigm voor Benelux en Duitsland.

Website: https://intermedio.eu

Telefoon: 070-3361802


Deel: ' Visual Paradigm 12.0, de beste tool voor enterprise architectuur '
Lees ook