Vital Grill: ecologisch grillen op de Vital Stove


UTRECHT, 20100708 -- Voor de Vital Stove, een ecologische brander welke op nagenoeg alle soorten vaste brandstof kan branden, introduceert Solhuma een unieke accessoire: de Vital Grill. Deze tovert de Vital Stove in een handomdraai om tot een grote barbecue waarop gegrilld, gebakken, gerookt en gestoofd kan worden.

Draagbare barbecue
De Vital Grill is een accessoire voor de Vital Stove en is net zo draagbaar als de brander zelf. Ingepakt is de grill slechts 7,6 centimeter hoog en past hij perfect in de bijgeleverde schoudertas. Zo kan de Vital Grill overal mee naartoe worden genomen als draagbare barbecue en kun je voortaan overal genieten van heerlijk gegrilld vlees, gerookte vis of gestoofd fruit.

[Foto: De Vital Grill met de ecologische brander Vital Stove] Eenvoudig te monteren
De Vital Grill bestaat uit een onderstel, een opvangbak met grote grilplaat en een deksel. Het onderstel wordt op de grond geplaatst, met de Vital Stove in het midden. Vervolgens wordt de gril boven op de Vital Stove geplaatst en kan er gebakken worden. Dankzij de grote deksel behoort roken en stoven ook tot de mogelijkheden en blijft de smaak van het vlees of de vis goed behouden. Na gebruik koelt de Vital Grill bovendien snel weer af, zodat hij kan worden opgeborgen in de draagtas.

Verkrijgbaarheid en adviesverkoopprijs
De Vital Grill is een accessoire van de Vital Stove en is sinds mei 2010 verkrijgbaar bij de betere buitensport- en kampeerwinkels. Bovendien kunnen zowel de Vital Stove als de Vital Grill worden besteld via de site van de importeur: http://www.vitalstove.eu , waarna levering plaatsvindt via een dealer uit de directe omgeving. De adviesverkoopprijs van de Vital Grill bedraagt: 129,95 (inclusief BTW).

Specificaties
Gewicht: 2.8 kilogram
Diameter: 35 centimeter
Hoogte in verpakking: 7,6 centimeter
Hoogte met deksel: 25,5 centimeter
Oppervlakte kookplaat: 920 vierkante centimeter
Brandstof: hardhout of houtskool
Benodigd: een Vital Stove

Klik op de foto voor download in high resolution (2832677 bytes)


Deel: ' Vital Grill ecologisch grillen op de Vital Stove '
Lees ook