VNU

Haarlem, 25 februari 2000

VNU LANCEERT NEDERLANDSE WOONSITE EN JONGERENSITE

VNU heeft via de divisie VNU Tijdschriften bv twee sites gelanceerd; vtwonen.nl en wazzup.nl.

Vtwonen.nl is een brede woonsite die consumenten informatie geeft over vijf hoofdonderwerpen: het kopen van een huis, woninginrichting, verbouwen, verhuizen en geldzaken. Met vtwonen.nl creëert VNU een online platform voor alle VNU woonuitgaven, waaronder Eigen Huis & Interieur, Ariadne Wonen, DoehetZelf Wonen, Welke Gidsen en Kopen en Wonen.

De nieuwe jongeren-site wazzup.nl bestaat uit een interactief jongerenmagazine, Wazzup en een dynamische community, TheZone. Wazzup en TheZone worden door VNU als één, geïntegreerd 'Jongeren Online'-project in de markt gezet. De site richt zich op jongeren van 12 tot 18 jaar. Het jongerenmagazine bestaat uit de pijlers film, muziek, body/soul&sex, cybercity, sports en facts&co. De eigen redactie werkt, wat betreft de invulling van de redactionele inhoud van deze pijlers, nauw samen met de tijdschriften Fancy, Kijk, Break Out! en Power Unlimited.

Naast sites als intermediair.nl en goudengids.nl zijn vtwonen.nl en wazzup.nl recente resultaten van de inspanningen die VNU in Nederland richting internet ontwikkelt.

Voor informatie:

T.G.G. Bouwman - 023 - 55 66 770
of
https://www.wazzup.nl/wazznew
https://www.vtwonen.nl

Deel: ' VNU lanceert Nederlandse woonsite en jongerensite '
Lees ook