P E R S B E R I C H T

Vobis groeit door naar 50e computerwinkel

Verdere expansie verwacht

Vianen, (11 januari 1999) --- De Nederlandse dochter van de Europese keten van computerwinkels Vobis vertoont een stormachtige groei. Onlangs werd de 50e winkel geopend in Hoorn.

In de afgelopen 2 maanden heeft Vobis naast Hoorn, een nieuwe winkel geopend in Roermond, en de computerwinkels in Alkmaar, Dordrecht, Hilversum en Leeuwarden grondig vernieuwd, dan wel verhuisd naar ruimere locaties. De verwachting is dat aan de groei voorlopig nog geen einde zal komen.

De formule van de flexibele PC-opbouw blijkt een aansprekend succes. Vobis, de grootste computerdetailhandelketen van Europa, wil iedere PC-gebruiker de optimale productcombinatie bieden, die voor zijn of haar budget leverbaar is. Vobis noemt deze formule de Highscreen Flex-PC. Hiermee wil Vobis tegemoetkomen aan de huidige en toekomstige individuele behoefte van iedere computergebruiker. De klant kan zijn hard- en software geheel afstemmen op zijn voornaamste gebruikssituatie: visuele toepassingen (fotobewerking, video), multimedia/games, web/Internet, SOHO enz. Het voordeel is dat de klant uitsluitend betaalt voor de functionaliteit die hij/zij nodig heeft.

Vobis ziet erop toe dat elk systeem zodanig geconfigureerd is dat uitbreidingen en aanpassingen aan toekomstige wensen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden. Of het nu gaat om een speciale geluids- of videokaart, een ISDN-kaart, een snel modem, randapparatuur of software, Vobis rekent voor upgrading geen extra installatiekosten.

In het gesprek met de klant wordt altijd rekening gehouden met mogelijke toekomstige uitbreidingen. En in die gevallen waarin het budget van de klant niet toereikend is, kan Vobis zorgen voor een gunstige financiering.

Om de gedachten te bepalen adverteert Vobis met een aantal Flex-PC voorbeeldcombinaties, die elk de nadruk leggen op een toepassingsgebied, waarbij extra opties de bruikbaarheid kunnen vergroten

Vobis blijft ook bij de nieuwe PC-formule van de Highscreen Flex-PC een zeer concurrerende prijspolitiek volgen.

Deel: ' Vobis opent 50e computerwinkel in Hoorn '
Lees ook