Ingezonden persbericht


Vodafone winnaar van de eerste Winning Workplace Award Jones Lang LaSalle reikt vastgoedonderscheiding uit voor innovatief gebruik van kantoorruimte

Amsterdam, 7 juni 2011 - Een onafhankelijke jury heeft samen met het publiek Vodafone uitgeroepen tot winnaar van de Winning Workplace Award van Jones Lang LaSalle. De Winning Workplace Award is een onderscheiding voor de kantoorgebruiker die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt, zoals Het Nieuwe Werken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst vandaag in de RAI in Amsterdam is de prijs in ontvangst genomen door Tjeu Verheijen, projectmanager 'The Changing Workplace' van Vodafone: "We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding die we zien als een erkenning van onze visie dat ons kantoorpanden moet bijdragen aan een beter leefritme van medewerkers. We werken niet alleen in hele mooie kantoorgebouwen, maar we hebben vooral een omgeving gecreëerd die aansluit bij de eisen van deze tijd. Dat onze kantoren nu officieel 'Winning Workplaces' genoemd mogen worden is fantastisch en een enorme steun in de rug voor iedereen bij Vodafone om te blijven inspelen op de veranderende behoeften van de mensen die in onze kantoren werken, nu en in de toekomst."

Eric Martens, Director Occupier Business van Jones Lang LaSalle Nederland, reikte vandaag de prijs uit: "Vodafone is een geweldige winnaar. Met dit huisvestingsconcept is deze organisatie een voorbeeld voor kantoorgebruikers in Nederland. Vodafone speelt optimaal in op de veranderende behoeften van medewerkers en tegelijkertijd komt zij maximaal tegemoet aan de eisen die organisaties vandaag de dag stellen aan kostprijsverlaging en flexibiliteit van hun bedrijfsvoering. Vodafone is dan ook een zeer terechte winnaar die wij met onze Award graag in de schijnwerpers van de nieuwste trends op de kantorenmarkt plaatsen."

De jury heeft haar oordeel gebaseerd op de mate waarin en de manier waarop kantoorgebruikers inspelen op nieuwe huisvestingstrends en de sterk veranderende behoefte van medewerkers. Aspecten waarop de genomineerden zijn beoordeeld zijn gebouw en werkplek, locatie, samenwerking met derden, cultuur en mentaliteit. Juryvoorzitter Flip Verwaaijen, directeur TNT Real Estate en voorzitter CoreNet: "Het Mobile Working concept van Vodafone is een totaalconcept op het gebied van Het Nieuwe Werken dat de innovatiekracht van Vodafone benadrukt. Zo wordt de interne samenwerking tussen collega's en teams beter gefaciliteerd, wat leidt tot een versnelde introductie van nieuwe diensten en producten. En het concept past perfect bij de flexibele werkwijze van young professionals en maakt ervaren professionals nog productiever. Mobile Working sluit ook naadloos aan op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Vodafone; de carbon footprint is aanzienlijk verminderd. De invoering van het Mobile Wo rking concept heeft de organisatie fundamenteel veranderd; het is met recht een Winning Workplace geworden."

De jury van de Winning Workplace Award 2011 bestaat uit:


. Juryvoorzitter Flip Verwaaijen, directeur TNT Real Estate en voorzitter CoreNet;


. Wim Kooyman, hoofdredacteur Facility Management Magazine en Real Estate Magazine;


. Bart Vos, interieurarchitect en productvormgever en mede-eigenaar van Vos Interieur;


. Ruurd Baane, auteur van het boek 'Het Nieuwe Werken ontrafeld' en partner bij Bright & Company;


. Eric Martens, Director Occupier Services Jones Lang LaSalle Nederland.

Het oordeel van de jury is gecombineerd met het resultaat van de stemming op internet door het publiek. De andere genomineerden voor de Winning Workplace Award waren KPN, Oracle, SNS Reaal en TCN.


- einde bericht -

Deel: ' Vodafone winnaar van de eerste Winning Workplace Award '
Lees ook