Voedingscentrum
Voedingscentrum presenteert zich op Floriade
29 mei

Weet u of yoghurt zuur kan worden? Of bacteriën doodgaan in de diepvries? En of E-nummers gevaarlijk zijn?
Deze zomer zet het Voedingscentrum de bezoekers van de Floriade aan het denken met de tentoonstellling Uw Zesde Zintuig. Kom ook en ervaar het zelf!

Ons eten komt steeds vaker van ver en wordt geproduceerd met steeds ingewikkelder productietechnieken. Vaak is niet direct duidelijk wat de herkomst van het eten is en wat erin zit. Dat is zeker niet altijd te proeven, ruiken, horen, zien of voelen.

Het Voedingscentrum presenteert zich ook op de Floriade als het zesde zintuig van de consument. Bezoek onze tentoonstelling met aandacht voor gezond, veilig en lekker eten. Prikkel uw zintuigen met vragen over de herkomst van ons voedsel. Leuk en leerzaam, in een zinnenprikkelende omgeving. Door aan de quiz mee te doen, kunt u bovendien een aantrekkelijke en lekkere prijs winnen!

De tentoonstelling van het Voedingscentrum is te vinden op de tweede etage van het paviljoen van de Nationale Inzending: Nederland Straks. Dit paviljoen ligt op een van de eilanden nabij Big Spotters Hill. Voor entreeprijzen en openingstijden: kijk op www.floriade.nl

De tentoonstelling zal verschillende periodes te zien zijn, de eerste is van 1 tot 25 juni. Overige data zullen worden aangegeven op deze plaats.

Zoekwoorden:

Deel: ' Voedingscentrum presenteert zich op Floriade 29 mei '
Lees ook