Afzender: jan@buyways.nl

Contactpersoon: Jan Aalfs

Samenwerking Voetbalwinkel.nl en Voetbalkenners.nl

Datum: 27 augustus

Samenwerking in ICT-stad Groningen:
Voetbalwinkel.nl en Voetbalkenners.nl

Twee Groninger internetbedrijven vormen samen een sterk voetbalcollectief op internet. De in het voorjaar gelanceerde webshop Voetbalwinkel.nl gaat samenwerken met Voetbalkenners.nl, een landelijke online quiz. Een van de belangrijkste vormen van het samenwerkingsverband is een sponsorovereenkomst. Voetbalwinkel.nl stelt een aantrekkelijk prijzenpakket ter beschikking aan deelnemers van de online quiz Voetbalkenners.nl.

Bas Perik (Voetbalwinkel.nl) vertelt: "Onze activiteiten raken en versterken elkaar op allerlei manieren. We zijn beiden recent gestart, hebben de ICT-stad Groningen als thuisbasis en houden ons bezig met voetbal op internet - sport en gaming zijn zeer interessante internetmarkten en de combinatie al helemaal." Edwin Kuipers (Voetbalkenners.nl): "Meer dan voldoende redenen om een samenwerking te onderzoeken. Gesprekken hebben ertoe geleid dat beide bedrijven elkaars diensten in eerste instantie zullen versterken in de vorm van een sponsordeal. Verdergaande mogelijkheden voor samenwerking worden op dit moment onderzocht. - We zetten met deze combinatie niet alleen Voetbalwinkel.nl en Voetbalkenners.nl op de kaart, maar het biedt ICT-stad Groningen een prachtige kans om zich weer een landelijk positief te onderscheiden.

Gedurende het voetbalseizoen 2001-2002 spelen tienduizend deelnemers wekelijks meerdere malen de quiz. Wekelijks, per periode en aan het eind van het seizoen worden winnaars beloond met prijzen uit het brede assortiment van de online voetbalwinkel.

Relevante websites
www.voetbalkenners.nl
www.voetbalwinkel.nlDeel: ' Voetbalwinkel.nl en Voetbalkenners.nl gaan samenwerken '
Lees ook