VOÏSZ vocal projects presenteert voorstelling EARTH


UTRECHT, 20150923 -- In EARTH nemen de zangers van de Utrechtse vocal group VOÏSZ, gedreven door de beats van percussionist Freek Koopmans, het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis naar de ritmes van de aarde. De zangers laten zich inspireren en verrassen door grenzen en talen te overschrijden. Geaard op de universele ritmes van dag en nacht, van wind en water, licht en donker, de hartslag. Oeroud én hedendaags, ver weg en dichtbij.

VOÏSZ heeft onder leiding van Merel Martens een eigen karakter ontwikkeld, dat zich kenmerkt door experimentele projecten en muziek, eigen inbreng van de zangers en bijzondere samenwerkingen. De groep werkte in eerdere projecten met improvisatiedansers, videokunstenaars en een bigband. In EARTH heeft Freek Koopmans, bekend van slagwerkgroep 'Percossa' en de band 'Lieve Bertha’, een belangrijke artistiek inhoudelijke en uitvoerende rol.

Na try-outs in asielzoekerscentra in Leersum en Utrecht, zal de voorstelling in oktober en november in het theater te zien zijn op:


- 17 oktober, Utrecht, De Berenkuil: 15.30 uur en 20.00 uur
- 18 oktober, Amsterdam, Polanentheater: 15.30 en 20.00 uur - 6 november, Culemborg, O.R.S. Lek en Linge: 19.30 uur

Kaarten kunnen worden gereserveerd op www.voisz.nl
 


Deel: ' VOÏSZ vocal projects presenteert voorstelling EARTH '


Lees ook