Volg de Samsung Galaxy Note 3 op GalaxyClub.nl


Morgen introduceert Samsung de nieuwe Galaxy Note 3 smartphone. Alle informatie over het toestel is te vinden op GalaxyClub.nl.

TILBURG, 20130903 -- De interesse van het grote publiek voor smartphones met uit de kluiten gewassen beeldschermen is nog steeds groeiende. De zogeheten 'phablet' - een kruising van een 'phone' en een 'tablet' - trekt zowel mediaconsumenten als professionele gebruikers aan. Samsung zal morgen alweer haar derde generatie Galaxy Note onthullen. Of dit toestel het succes van haar voorganger zal overtreffen moet nog blijken, maar de mediainteresse is in ieder geval onovertroffen.

Duidelijk is dat de verwachtingen rond de Samsung Galaxy Note 3 hooggespannen zijn. De geruchten over het toestel liegen er dan ook niet om: een quad core processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz, een 13 megapixel camera, en een 'full HD' Amoled beeldscherm met een diagonaal van 5,7 inch en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Natuurlijk is ook de kenmerkende S Pen stylus aanwezig.

Toch is op dit moment niet alles over het toestel bekend. Het precieze design zal pas morgen onthuld worden, en ook de uiteindelijke releasedatum en prijs zullen pas morgen of in de week erna bekend worden gemaakt.

Alle informatie over de Galaxy Note 3 is te lezen op Samsung's eigen website, of op de onafhankelijke Galaxy-gebruikerscommunity GalaxyClub.nl


Deel: ' Volg de Samsung Galaxy Note 3 op GalaxyClub.nl '
Lees ook