Volker Wessels Stevin NV

PERSBERICHT

Rotterdam, 7 september 2001

Koninklijke Volker Wessels Stevin nv voert besprekingen over de verkoop van Reinaerdt Deuren bv aan Doorwin BV.

Koninklijke Volker Wessels Stevin nv maakt bekend besprekingen te voeren over de verkoop van haar dochteronderneming Reinaerdt Deuren bv aan Doorwin BV te Eindhoven. De verwachting is gewettigd dat overeenstemming zal worden bereikt.

Doorwin BV is in Nederland marktleider op het gebied van productie en verkoop van kozijnen, deuren, ramen, trappen en gevelelementen. Doorwin BV bestaat uit 18 gespecialiseerde bedrijven die een gezamenlijke omzet van EURO 250 miljoen realiseren met ca. 2000 medewerkers.

Reinaerdt Deuren bv is een van de grotere deurenfabrikanten en is gespecialiseerd in de fabricage van deuren, panelen en montagekozijnen, voor zowel de utiliteits- als de woningbouw.
Reinaerdt Deuren exporteert ca. 50% van de jaarlijkse produktie naar o.a. Duitsland en Zwitserland.
Reinaerdt Deuren bv heeft ca. 220 medewerkers en heeft over het jaar 2000 een omzet gerealiseerd van ca. EURO 25 miljoen.

De commissie voor fusieaangelegenheden van de SER is op de hoogte gesteld. De betrokken ondernemingsraden en de vakbonden zijn respectievelijk zullen op de hoogte worden gesteld.

De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

Voor meer informatie (niet voor publicatie):
De heer D.J. Wielinga tel. 010 4244234 of 06 50 22 33 55

Koninklijke Volker Wessels Stevin nv richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van gebouwen en infrastructurele projecten. Kernbegrippen voor de activiteiten van haar ruim 100 werkmaatschappijen zijn Wonen, Werken en Mobiliteit. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Duitsland, Groot- Brittannië en België en buiten Europa in Canada en de Verenigde Staten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Volker Wessels Stevin verkoopt Reinaerdt Deuren aan Doorwin '
Lees ook