De Volkswagen Voorkeurselectie

(2 September 1999)

PERSBERICHT:

Het aanbod van Volkswagens bij de Volkswagendealers wordt uitgebreid met een nieuw gebruikte wagen-programma: de Volkswagen Voorkeurselectie. De proef zal medio september van start gaan. De proefperiode loopt tot mei 2000. In deze periode zal de Volkswagen Voorkeurselectie bij twintig Volkswagendealers worden ingevoerd. Na de proefperiode zal het programma binnen de gehele Volkswagen-dealerorganisatie worden geïmplementeerd.

Alleen gebruikte Volkswagenmodellen die voldoen aan de hoogste normen komen in aanmerking voor de Volkswagen Voorkeurselectie. Deze modellen hebben een uitgebreide controle ondergaan en voldoen zowel qua techniek als qua uiterlijk aan de kwaliteitseisen die een klant stelt aan een Volkswagen. Modellen die niet ouder zijn 8 jaar en maximaal 200.000 kilometer op de teller hebben staan, komen in aanmerking voor de Volkswagen Voorkeurselectie. Een klant heeft op deze manier zekerheid en kwaliteit en een gebruikte Volkswagen voor de juiste prijs.

Modellen uit de Volkswagen Voorkeurselectie hebben, afhankelijk van de leeftijd van de auto en de kilometerstand, zes maanden tot een jaar de unieke Volkswagengarantie, ongeacht het aantal kilometers dat de koper er in die periode mee rijdt. Optioneel is er de mogelijkheid deze garantie te verlengen. Bovendien geldt voor modellen uit de Volkswagen Voorkeurselectie de Mobiliteitsgarantie. Bij onverhoopte pech met een Volkswagen uit de Volkswagen Voorkeurselectie blijft de mobiliteit van de koper gegarandeerd. Als het onderhoud van de auto volgens de fabrieksvoorschriften plaatsvindt bij de Volkswagendealer is de Mobiliteitsgarantie geldig gedurende de totale levensduur van de auto.

Behalve deze zekerheden is het voor de koper van een Volkswagen uit de Volkswagen Voorkeurselectie uiteraard ook goed te weten dat de historie van de Volkswagen die hij aanschaft, bekend is bij de dealer. Tevens is de klant verzekerd van een juiste en logische kilometerstand NAP).

Daarnaast is het mogelijk bij de Volkswagendealer een advies op maat te krijgen voor eventuele financierings- of leaseconstructies.

De Volkswagen Gebruikte Wagen Informatielijn beschikt eveneens over de gegevens van de modellen uit de Volkswagen Voorkeurselectie. Deze informatielijn (0900-2020402) is medio november 1998 in gebruik genomen.

Deel: ' Volkswagen introduceert Voorkeurselectie '
Lees ook