Volkswagenmekka organiseert indoor campingevent:
Indian Summer Party


Montfoort, 20150923 -- Komt dat zien en beleven; Volkswagenmekka organiseert uniek indoor campingevent: The Indian Summer Party! In het weekend van drie en vier oktober 2015 organiseert hét Volkswagenmekka van Nederland een Indian Summer Party tijdens een nog nooit vertoond indoor campingevent. Het Volkswagenmekka is ontstaan door een samenwerking tussen Camper Experience en Dutchnomads Campers.

Volkswagenmekka organiseert indoor campingevent: Indian Summer PartyDe één verhuurt en verkoopt Volkswagen Campers en de ander doet ál het mogelijke onderhoud van zowel Volkswagen campers als busjes. En dat gebeurt vanaf nu op 1 locatie, in Montfoort. Hierdoor is er meer capaciteit en een nog snellere service mogelijk. Kortom: het mekka voor Volkswagenliefhebbers.

Om deze samenwerking te vieren wordt voor iedereen die ook lijp is van Volkswagen busjes en campers een indoorcamping event op 1200 M2 georganiseerd. Er wordt, naast een overnachtingsmogelijkheid in je eigen camperbusje, ook nog van alles georganiseerd om je camper of busje (of elkaar) beter te leren kennen.

Zo zijn er meerdere ‘busdoctors’, een ‘busbootcamp’ met diverse workshops, een kidsprogramma en een BBQ met live muziek. De zondag wordt begonnen met een lekker ontbijt en afgesloten met een buzzle tour. Indien je geen eigen VW camper of bus hebt, kun je een plek huren in een van de 40 campers van Camper Experience. Toegang, camping en programma is gratis, wel even aanmelden.

Het volledige programma vind je hier.
Aanmelden kun je hier.


Deel: ' Volkswagenmekka organiseert indoor campingevent Indian Summer Party '
Lees ook