BLUE FOX

PERSBERICHT

Dordrecht, 29 september 1999

Volledige overname van Rijnland Engineering door Blue Fox naast diensten ook verkoopactiviteiten overgenomen

Blue Fox Enterprises maakt bekend dat het naast de dienstenactiviteiten tevens de verkoopactiviteiten van Rijnland Engineering heeft overgenomen.
De verkoopactiviteiten omvatten de distributie van Delta-Pi software, een bouwkundige software toepassing voor AutoCAD. De Delta-Pi software zal door dochteronderneming Pollux worden verkocht via dealers. Alle activiteiten van Rijnland Engineering worden ondergebracht in de bestaande infrastructuur van Blue Fox. De overname zal direct een bijdrage leveren aan de winst per aandeel.

Eerder maakte Blue Fox Enterprises al bekend de dienstenactiviteiten van Rijnland Engineering te hebben overgenomen. De diensten omvatten bouwkundige detacheringactiviteiten en bouwkundige en civieltechnische CAD projecten. In totaal zijn nu 14 medewerkers overgenomen.

De volledige overname van de activiteiten van Rijnland Engineering past in de strategie van Blue Fox die is gericht op de versterking van haar Nederlandse marktpositie door onder meer de groei van de dienstenactiviteiten.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een snelgroeiende IT-dienstverlener. De onderneming heeft vestigingen in Dordrecht, Apeldoorn en Amstelveen. Blue Fox Enterprises houdt zich bezig met gespecialiseerde distributie van soft- en hardware in combinatie met diensten zoals opleidingen, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises behaalde in 1998 een netto-omzet van NLG 59,5 miljoen en een nettowinst van NLG 2,1 miljoen. Blue Fox Enterprises is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële markt van de AEX-Effectenbeurs.

/ / / / / / /

Deel: ' Volledige overname Rijnland Engineering door Blue Fox '
Lees ook